Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na Memur Alımı Yapılacak - Yaş, Mezuniyet ve Diğer Şartlar

Enerji Bakanlığı'na KPSS ile memur alımı için başvurular 20-31 Ocak tarihlerinde alınacak.Makine Mühendisliği, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Küresel ve Uluslararası İlişkiler, Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Çalışmaları, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi, Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Müh

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na Memur Alımı Yapılacak - Yaş, Mezuniyet ve Diğer Şartlar

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı giriş sınavı için başvuru işlemleri 20 Ocak'ta başlayacak. 

Bakanlığı'n merkez teşkilatında görevlendirilmek üzere; "Makine Mühendisliği, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Küresel ve Uluslararası İlişkiler, Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Çalışmaları, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi, Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Nükleer Enerji Mühendisliği, Hukuk, İnşaat Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Meteoroloji Mühendisi, İktisat, Ekonomi" mezuniyet şartı ve diğer şartları yerine getiren adaylardan memur alınacak. 

YENİ MEMUR ALIMI DUYURULARINI TAKİP ETMEK SON DAKİKA GELİŞMELERİNE GÖZ ATMAK İÇİN TIKLAYIN.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na kamu personeli alımı için başvuru işlemleri 20 Ocak'ta başlıyor. Bakanlığın resmi internet sayfası, Devlet Personel Başkanlığı ve BİK'te yayımlanan duyuruda adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra başvuru özel şartlarını da dikkatle okuması gerektiğine vurgu yapılmış başvuru işlemleriyle ilgili, "Başvurular, 20/01/2020 tarihinde başlayıp 31/01/2020 tarihinde saat 16.00’da sona erecektir. " denilmişti. 


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alımı için başvuru yapacak adayların 2018 ya da 2019 KPSS'ye girmiş ve 75 puan ya da üzerinde puan almış olması, ilgili bölümlerden mezuniyet şartını yerine getirmesi, 35 yaşını aşmamış olması, erkek adaylar için askerlikle ilgili şartları yerine getirmesi, görevini yapmasına engel herhangi bir akıl hastalığı olmaması gibi şartları yerine getirmesi gerekiyor.

BAŞVURU SÜRECİNE DAİR TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ.pdf