Adalet Bakanlığı'na 11 Bin Yeni Personel Alımı Yapılacak! İlk İlanların Bayramdan Sonra Gelmesi Bekleniyor

Adalet Bakanlığı'na zabıt katibi, infaz koruma memuru, icra katibi, mübaşir ve destek personel alımı yapılacak. İlanların bayramdan sonra yayımlanması bekleniyor.

Adalet Bakanlığı'na 11 Bin Yeni Personel Alımı Yapılacak! İlk İlanların Bayramdan Sonra Gelmesi Bekleniyor

Adalet Bakanlığı'na 11 Bin Yeni Personel Alımı Yapılacak! İlk İlanların Bayramdan Sonra Gelmesi Bekleniyor

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün sözleşmeli kamu personeli alımı için adayların heyecanlı bekleyişi sürüyor. 

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS, LİSANS DÜZEYİNDEN YENİ ALIMLARI TAKİP ETMEK, DİĞER KADIN-ERKEK ADAYLARLA ARKADAŞLIK KURMAK, BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK İÇİN TIKLA VE KATIL.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün infaz ve koruma memuru, büro memuru, destek personeli gibi unvanlar için gerçekleştirmesi beklenen personel alımı duyurusunun Mayıs ayında çıkacağı tahmin ediliyordu fakat gerek başvuruların şahsen yapılması gerekse Ramazan ayında adaylara zorluk çıkarılmaması için ilgili ilanın bayramdan sonraya bırakıldığı belirtiliyor. 

Yıl içerisinde Adalet Bakanlığı ve bağlı kuruluşlara 11 binin üzerinde kamu personeli alımı gerçekleşecek. Adalet Bakanı Sn. Abdulhamit Gül, 21 Mayıs 2019 tarihinde personel alımlarına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapmış ve alım için ayrılan kontenjanın 11 bin 78 olduğunu belirtip, "Yeni personel talebimiz Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından onaylandı. Adliyelerde, Bakanlık merkez teşkilatında, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 11 bin 78 personel istihdam edeceğiz.Bu kapsamda zabıt katibi, infaz koruma memuru, icra katibi, mübaşir ve destek personel alımı ilanına yıl içerisinde çıkacağız. Teşkilatımıza güç katacak yeni personelimizle adalet hizmetlerini daha etkin ve hızlı hale getireceğiz. Adalet teşkilatımıza hayırlı olsun." ifadelerini kullanmıştı. CTE'nin personel alımı duyuruları cte.adalet.gov.tr, Adalet Bakanlığı'nın personel alımı duyuruları pgm.adalet.gov.tr adresinden takip edilebiliyor. 

Duyurular geldikçe siz değerli ziyaretçilerimizle gelişmeleri paylaşmayı sürdüreceğiz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA