4996 Kamu Personeli Alınacak: OGM'nin Güncellenen İlanı DPB'de Yayınlandı

OGM en az lise mezunu adaylar arasından 4496 kamu personeli alımı yapacak. KPSS ile yapılacak kamu personeli alımında ilanlar güncellendi ve güncel ilan metinleri erişime açıldı.

4996 Kamu Personeli Alınacak: OGM'nin Güncellenen İlanı DPB'de Yayınlandı

OGM ilanları güncellendi ve DPB 'de yayınlandı.

OGM 4496 kamu personeli alımında beklenen açıklama geldi. Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasında yayımlanan son dakika duyurusunda , 4496 kamu personeli alımında güncellenen ilanların erişime açıldığına yer verildi. 

RESMİ GAZETE 'DE YAYINLANDMIŞTI

Geçtiğimiz gün resmi gazetede yayınlanan kararda , OGM ilanında değişiklik yapıldığı bildirildi. Yapılan değişiklik ile bazı kadroların başvuru özel şartları değiştirilirken , başvuru sonrası süreçte de bazı güncellemeler yapıldı. 

İşte Resmi Gazete 'de yayınlanan o karar >>

"İlanın “Adaylarda Aranacak Özel Şartlar” başlıklı 2 nci bölümüne aşağıdaki madde eklenmiştir.

“3- Otobüs Şoförlüğü (Kaptanlık)/Otobüs Şoförlüğü, Otobüs Kaptanlığı ön lisans programlarından mezun olanlardan Destek Personeli (Şoför) pozisyonuna başvuranlar için;

- En az C sınıfı ehliyete sahip olmak,” "

- İlanın “Adaylarda Aranacak Özel Şartlar” başlıklı 2 nci bölümünde yer alan avukat pozisyonuna başvuranlar ile ilgili olarak istenilen,

“-Baro kayıt belgesine sahip olmak,” şartı kaldırılmıştır.

ADAYLAR BU SAYFADA

İlana başvuracak kadın erkek adaylar bu adreste >> TIKLA KATIL

ORMAN MÜHENDİSİ İLANINDAKİ DEĞİŞİKLİK

- İlanın “Yerleştirme İşlemi” başlıklı 6 ncı bölümünde yer alan “Asil olarak başarılı kabul edilen adaylar Ek-1’de yer alan iller arasından en fazla 10 adet tercihte bulunmak suretiyle tercihleri ve puanları doğrultusunda yerleştirilecektir.” ifadesi “Asil olarak başarılı kabul edilen adaylara EK-1’de yer alan iller arasından en fazla 10 adet tercih hakkı verilecektir. Adaylar başvurularında, tercihleri dışına atanmayı kabul edip etmediklerini de belirteceklerdir. Yerleştirmeler bu doğrultuda yapılacaktır.” olarak düzeltilmiştir.

ORMAN MUHAFAZA MEMURU İLANINDAKİ DEĞİŞİKLİK

İlanın “Yerleştirme İşlemi” başlıklı 6 ncı bölümünde yer alan “Asil olarak başarılı kabul edilen adaylar Ek-1’de yer alan iller arasından en fazla 10 adet tercihte bulunmak suretiyle tercihleri ve puanları doğrultusunda yerleştirilecektir.” ifadesi “Asil olarak başarılı kabul edilen adaylara EK-1’de yer alan iller arasından en fazla 10 adet tercih hakkı verilecektir. Adaylar başvurularında, tercihleri dışına atanmayı kabul edip etmediklerini de belirteceklerdir. Yerleştirmeler bu doğrultuda yapılacaktır.” olarak düzeltilmiştir.

BAŞVURU TARİHLERİ

Orman Muhafaza Memuru Alımı Başvuru Tarihleri:  24.09.2019-07.10.2019

Mühendis, Avukat, Biyolog, Laborant, Tekniker, büro personeli ve şoför alımı başvuru tarihleri: 12.09.2019-23.09.2019

Orman Mühendisi alımı başvuru tarihleri : 24.09.2019-07.10.2019

GÜNCELLENEN İLANLAR DPB 'DE YAYINLANDI

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasında az önce yayınlanan duyurularda , ilan metinlerinin güncellendiğine yer verildi. İşte güncellenen ilanların metinleri >

Orman Muhafaza Memuru Alımı İlan metni için TIKLAYIN

Mühendis, Avukat, Biyolog, Laborant, Tekniker, büro personeli ve şoför alımı İlan metni için TIKLAYIN

Orman Mühendisi alımı  İlan metni için TIKLAYIN

BAŞVURU EKRANI AÇILDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN