Son Dakika: Umut Demirdelen Hayatını Kaybetti (Kimdir, Dizi ve Filmleri)

Son dakika haberi: Ünlü oyuncu Umut Demirdelen , kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Son Dakika: Umut Demirdelen Hayatını Kaybetti (Kimdir, Dizi ve Filmleri)

Son dakika : Umut Demirdelen hayatını kaybetti.

Sanat camiasının acı günü. Ünlü oyuncu Umur Demirdelen aldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Sözcü 'den Sercan Meriç 'in son dakika olarak aktardığı bilgiye göre Umut Demirdelen, sodyum değerlerindeki düşüklük nedeniyle Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Usta oyuncuya burada 3 kez corona virüsü testi yapılmış, 3 testin sonuçları da negatif çıkmıştı.

Öğlen saatlerinde vücudundaki değerlerin iyileştiği ve durumunun iyiye gittiği bildirilen Umut Demirdelen, ne yazık ki hayata tutunamadı. Demirdelen, 67 yaşında vefat etti.

18 Ocak 1953 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Demirdelen, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 'Şehnaz Tango', 'Üvey Baba' gibi dizilerde rol alan Devlet Tiyatrosu oyuncusu Umut Demirdelen, iki sezondur rol aldığı 'Kurtlar Vadisi: Pusu' ile geniş kitlelerce tanındı.

Kurtlar Vadisi Pusu Amerikalı Üstad

Şarkılar Seni Söyler 2003  Rıza

Kırık Ayna 2002

Tatlı Hayat2001

Üvey Baba2000

Merkezi Haber Merkezi2000

Yüzleşme (1999)1999

Şehnaz Tango1996

Yüzleşme - 1996