Şeyma Subaşı'nın Adıyla Kripto Para Çıkarıldı

‘Şeyma Subasi’ ismiyle çıkarılan kripto para birimi, küçük bir kripto para borsasındaki yerini aldı.

Şeyma Subaşı'nın Adıyla Kripto Para Çıkarıldı

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker’in ardından Şeyma Subaşı'nın ismiyle de  kripto para çıkarıldığı öğrenildi. ‘Şeyma Subasi’ ismiyle çıkarılan kripto para birimi, küçük bir kripto para borsasındaki yerini aldı.

Meme coinlere Türkiye’den yenileri eklenmeye devam ediyor. 

Sosyal medya paylaşımları ve yaşantısıyla adından sıkça söz ettiren Şeyma Subaşı’nın adına şimdi de kripto para çıkarıldı. Poocoin isimli sitede görüntülenen coin, kısa sürede yükselişe geçti. Şeyma Subaşının adını kullanan kripto para birimini kim ya da kimlerin çıkarıldığı ise henüz bilinmiyor.

Şeyma Subaşı’nın kripto parasının bir de telegram grubu kurulduğu , grup açıklamasında, “Herkesi mutlu edemezsin , çünkü pizza değilsin” yazdığı görüldü.

Grubun açıklamasındaki sözler, Şeyma Subaşı’nın çıkardığı kitapta yer almış, uzun süre eleştirilere neden olmuştu.

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?

Şeyma Subaşı, 2 Temmuz 1990’da Samsun’da doğdu. Bir dönem popüler olan "Var mısın Yok musun" yarışmasına katılan Şeyma Subaşı, 2008 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasıyla ün kazanmaya başladı. "Var Mısın Yok Musun" adlı yarışma programının ardından Acun Ilıcalı ile yakınlaşmaya başlayan Şeyma Subaşı, "Yok Böyle Dans" adındaki yarışmada kostüm tasarımcılığı görevini üstlendi.16 yaşından beri çeşitli tasarımcıların moda defilelerine katılan Şeyma Subaşı, 2014 yılında kendi moda markasını kurarak İstanbul Mercedes-Benz Fashion Week’te ilk defilesini gerçekleştirdi.2017'de It-Is Ok adında bir aplikasyon çıkardı.
2018 yılının Eylül ayında Acun Ilıcalı ile ortak olarak Bebek'te bulunan Healthyish isimli sağlıklı beslenme temalı kafeyi açtı ve işletmeye başladı. Kafe, 2020 Ocak ayında kapandı.2020 yılında ise Babe isimli giyim markasını kurdu.

2013 yılında, Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı çiftinin Melisa adında kızları dünyaya geldi. 2017 yılında ise Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı evlendi ve 1 yıllık evliliğin ardından 2018 yılında boşandılar. 2018 yılında İtalyan DJ Guido Senia ile ilişki yaşamaya başladı. Ağustos 2020'de ilişkisini bitirdi. 2021 yılında Mısırlı yatırımcı Mohammed Al Saloussi ile ilişki yaşamaya başladı.
Instagram'da 3,2 milyon takipçisi olan Subaşı, Ekim 2019’da bir YouTube kanalı açtı ve 162 bin abonesi var.