ÖSYM'den Lise, Ön Lisans ve Lisans Memurluk Tercih Tarihi Açıklaması 2020/2 KPSS

ÖSYM Başkanlığı tarafındna yapılan açıklamada 2020 yılının son tercih tarihlerine yer verildi. KPSS 2020/2 ile yapılacak memur alımında tarih, ÖSYM'nin takviminde duyuruldu.

ÖSYM'den Lise, Ön Lisans ve Lisans Memurluk Tercih Tarihi Açıklaması 2020/2 KPSS

ÖSYM'den lise, ön lisans ve lisans memurluk tercihleri için açıklama.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi resmi internet adresi üzerinden bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada 2020 KPSS lisans, ön lisans ve ortaöğretim puanı ile memurluk tercihlerinin tarihlerine yer verildi.

SINAVLAR YAPILDI

2020 yılı KPSS oturumları tamamlandı. Lisans ve ön lisans sınavlarının sonuçları açıklandı 24 Aralık günü ise KPSS ortaöğretim sonuçları gelecek. KPSS ortaöğretim sonucunun açıklanmasının ardındna memur atamaları için tercihler alınacak.

ÖSYM TARİHİ VERDİ

ÖSYM resmi internet adresine baktığımızda kamuya memur ataması için tercihlerin 30 Aralık 2020 Çarşamba günü başlayacağına yer verildi. "Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2020/2: Bazı Kurum ve Kuruluşların Kadro ve Pozisyonlarına 2. Yerleştirme" başlığı ile ÖSYM takviminde yer alan atama için tercihlerin 7 Ocak 2021 tarihine kadar alınacağına yer verildi. 

MÜLAKATSIZ OLACAK

KPSS tercihlerinde adaylar, puan üstünlüğüne göre atanır. Atama sonrası adaylar herhangi bir mülakat aşamasına alınmaz. Bilgi alış verişi ve takip için  TIKLAYIN