Ziraat Bankası 80 Uzman Yardımcısı Alımı İlanı Yayımlandı (Maaşı Ne Kadar?)

Ziraat Bankası tarafından bir duyuru yayımlandı ve uzman yardımcısı kadrosunda istihdam etmek üzere 80 personel alımı yapılacağına yer verildi. İlanın başvuru bilgileri yazımızda.

Ziraat Bankası 80 Uzman Yardımcısı Alımı İlanı Yayımlandı (Maaşı Ne Kadar?)

Ziraat Bankası 80 uzman yardımcısı alımı yapacak.

Ziraat Bankası tarafından bir duyuru yayımlandı ve uzman yardımcısı kadrosunda istihdam etmek üzere 80 personel alımı yapılacağına yer verildi. 

"Bankamızın, İstanbul ilindeki Genel Müdürlük Birimleri ile Kurumsal ve Girişimci Şubelerinde görevlendirilmek üzere 80 Uzman Yardımcısı istihdam edilmesi planlanmaktadır." ifadeleri ile yayımlanan banka memuru alımı yapılacağına yer verildi. 

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2. 01.01.1991 ve sonrası doğumlu olmak,

3. Üniversitelerin ve yüksek okulların 4 yıllık eğitim veren bütün bölümleri ile denkliği yetkili makamlarca onaylanmış yabancı ülkelerdeki üniversitelerden mezun olmak ya da işe başlama sırasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak,

4. Erkek adaylar için işe alım tarihi itibariyle askerlik görevini tamamlamış veya erteletmiş olmak ya da askerlik yükümlülüğünden muaf tutulmuş olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular 9 Mart ile 26 Mart tarihleri arasında alınacak. Başvuru duyurusunda, "Başvuru sırasında dikkat edilecek hususlar aşağıda belirtilmiştir: Başvurular 09-26 Mart 2021 Cuma günü saat 23.59’a kadar Anadolu Üniversitesi’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesine üye olmak suretiyle yapılacaktır" denildi.

Bu personellerin maaşlarının 5 bin lira civarında olduğu tahmin ediliyor.

İlan metni için TIKLAYIN

Başvuru ekranı açıldığında haberdar olmak için UYGULAMAMIZI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN