Yeni İlan: PTT Acentesine Sınavsız Büro Personeli Alımı 2020

PTT bünyesinde otoyol acentesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. sınavsız büro personeli alımında başvuru detayları haberimizde. İşte PTT Acentesine yapılan personel alımı başvuru şartları.

Yeni İlan: PTT Acentesine Sınavsız Büro Personeli Alımı 2020

PTT Acentesine part ve full time personel alımı.

PTT Acestesi tarafından iki duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda büro memuru kadrosunda istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağına yer verildi. Bir iş ilanı sayfasında yayımlanan duyuruda Edirne 'de istihdam etmek üzere büro memuru alınacağı bildirilirken , alınack personellerden birinin part time olarak istihdam edileceğine yer verildi.

BAŞVURU BAŞLADI

Edirne 'de bulunan PTT Otoyol Acentesi 'nde istihdam etmek üzere yapılan personel alımında adayların büro memuru kadrosunda istihdam edileceğine yer verildi. Alınacak personeller , Otoyol 'da bulunan PTT Acentesinde istihdam edilecek. 

BAŞVURU ŞARTLARI VE İLAN METNİ

Bir iş ilanı sayfasında yayımlanan ilk duyuruda tam zamanlı çalışmak üzere yapılan büro memuru alımında şartlara şu şekilde yer verildi:

"PTT Acentemizde Büro memuru olarak çalışacak personel alınacaktır. Acentemiz 24 saat açıktır. Gece vardiyası vardır. Acentemiz Edirne Gişelerdeki Karayolları Binasındadır. Ulaşım kendi aracınızla olacaktır. Yakıt ücreti verilecektir. Sadece Edirne’de ikamet edenler başvurabilir."

PTT personelleri bu sayfada: Talep iletmek için TIKLA KATIL

Part  time olarak çalıştırmak üzere yapılacak personel alımında  ilan metni şu şekilde:

"PTT OTOYOL acentemizde Gişe memuru olarak part time çalışacak Personel alınacaktır. PTT de yapılan işlemler fatura ödeme, para transferi ve çoğunlukla HGS satış ve bakiye yükleme işlemleridir. Haftada 3 veya 4 gün geceleri çalışılacaktır. İş yeri Edirne Otoyol Gişelerinde olduğu için aracı olan ve Edirne’de ikamet edenler başvurabilir. Yakıt ücreti verilecektir. Prim vardır. Detaylı bilgi ve Başvuru için numarayı arayabilirsiniz."

BAŞVURU

PTT Acentesine yapılan personel alımında başvurular internet üzerinden yapılıyor. 

https://isinolsun.com/is-ilanlari/?kw=ptt

Yukarıdaki linki kopyalayın ve yeni sekmede açın. Açılan sayfada başvurunuzu iletebilirsiniz. 

UYGULAMAMIZI İNDİRİN ve PTT PERSONEL ALIMINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLUN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN