TÜBİTAK'a Koruma Memuru Alınacak! Başvurular İŞKUR'dan Yapılacak

TÜBİTAK Başkanlık İdari Hizmetler Daire Başkanlığı Koruma ve Güvenlik Müdürlüğüne koruma memuru alınacak. TÜBİTAK Memur alımı başvuru şartları ve diğer detaylar belli oldu.

TÜBİTAK'a Koruma Memuru Alınacak! Başvurular İŞKUR'dan Yapılacak

TÜBİTAK'a Koruma Memuru Alınacak! Başvurular İŞKUR'dan Yapılacak

TÜBİTAK Başkanlık İdari Hizmetler Daire Başkanlığı Koruma ve Güvenlik Müdürlüğüne koruma memuru alınacak. Başvuru işlemleri 27 Eylül 2019 tarihinde sona erecek. Resmi Gazete'de bugün yayımlanan duyuruda TÜBİTAK Başkanlık İdari Daire Hizmetler Daire Başkanlığı'na en az önlisans mezunlarından Memur alımı (koruma) yapılacağın belirtilirken, başvuru yapacak adaylarıun en az 2 yıllık tecrübeye sahip olması gerektiği belirtildi.

ADAYLARDA ARANACAK NİTELİKLER

Başvuru yapacak adayların ayrıca aşağıdaki şartları da yerine getirmesi gerekli : 

1. T.C. Vatandaşı olmak.
2. Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak.
3. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak.
4. Silahlı Özel Güvenlik Sertifikası Sahibi olmak.
5. Vardiyalı çalışma ve gece çalışması yapmaya engel bir durumu olmamak.
6. En az 2 yıl Özel Güvenlik Görevlisi olarak çalışmış olmak ve istenilen deneyime sahip olduğunu çalışılan işyerleri ile SGK'dan alınacak belgeyle ibraz etmek.
7. İşe alınacak Özel Güvenlik Görevlisinin Ankara ilinde ikamet etmesi istenecektir.

BAŞVURU

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Resmi duyuruda başvuru işlemleriyle ilgili, ": Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) web sayfasında yayımlanmakta olup, iş başvuruları da bu sayfa (https://esube.iskur.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir" ifadelerine yer verildi.

DAHA FAZLASINI TAKİP ET, HİÇ BİR HABERİ KAÇIRMA!

Türkiye'nin en büyük memur adayı sitesini takip ederek, son dakika haberlerinden anında haberdar olabilir, kadın-erkek diğer adaylarla tanışıp, fikir alışverişinde bulunabilirsin. Tıkla ve KATIL.