Sosyal Güvenlik (SGK) KPSS'sız Kamu Personeli Alımı-İşte Başvuru Şartları 2019

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan açıklamada KPSS şartı olmadan personel alımı yapılacağına yer verildi. Farklı kadrolara yapılan personel alımında adaylar 7 şehirde istihdam edilecek. SGK tarafından yayımlanan ilanın detayları haberimizde.

Sosyal Güvenlik (SGK) KPSS'sız Kamu Personeli Alımı-İşte Başvuru Şartları 2019

SGK KPSS şartsız personel alımı yapıyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yayımlanan duyuruda , farklı kadrolarda ve şehirlerde istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağına yer verildi. 11 kadroya yapılan personel alımında adaylar Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesinde istihdam edilecek.

“Kurumsal Çocuk Bakım Hizmetleri Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi” kapsamında çalıştırılacak olan adaylar , proje süresi boyunca 7 İLDE çalışacak.

33 AY

SGK tarafından yapılan açıklamada alınacak personellerin maaşları ve çalışma süreleri hakkında şu ifadelere yer verildi:

"Seçme sınavı sonucunda başarılı olan adaylar, Sosyal Güvenlik Kurumu’nda iş sözleşmesine istinaden istihdam edilecektir. Başarılı olan adaylar, 4857 Sayılı İş Kanunu kapsamında belirli süreli iş sözleşmesi ile istihdam edilecek olup, devlet memurluğu ile herhangi bir ilgileri bulunmayacaktır. Sözleşmeler en fazla 33 ay için yapılacak olup, proje süresiyle sınırlıdır. Sözleşmelerin yenilenmesi ve uzatılması söz konusu değildir. Ücret ve diğer haklarla ilgili bilgiler adaylarla sözlü sınava davet aşamasında paylaşılacaktır"

KADRO DAĞILIMI VE PERSONELLERİN ÇALIŞACAĞI İLLER

BAŞVURU DETAYLARI

SGK tarafından yapılan açıklamada başvuru detaylarına şu şekilde yer verildi:

  • Güvenlik soruşturması engeli bulunmamak
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak 
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlikten muaf olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak
  • Yurt içi/yurt dışı seyahat engeli bulunmamak

MEZUNİYET VE DİĞER ŞARTLAR

BAŞVURU

SGK tarafından yapılan açıklamada bavurularını başvuru formu ve aşağıdaki evraklarla birlikte  “Sosyal Güvenlik Kurumu B Blok Kurum Gelen Evrak Servisi (Z-28) Ziyabey Cad., No:6, Çankaya, 06520, Ankara” adresine şahsen veya posta yolu ile teslim etmesi gerektiğine yer verildi.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYIN

TÜM KAMU İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN