PTT Personel Alımı İlanı Bayramdan Sonraya Kaldı-O Adaylara Kötü Haber

PTT 2019 yılı KPSS şartsız personel alımı bayramdan sonraya kaldı. KPSS'siz yapılacak personel alımının gecikmesi çok sayıda adayı mağdur etti. İlanın bayramdan sonraya kalması ile birçok aday başvuru yapamayacak.

PTT Personel Alımı İlanı Bayramdan Sonraya Kaldı-O Adaylara Kötü Haber

PTT personel alımı bayramdan sonraya kaldı: O adaylar başvuru yapamayacak.

PTT 2019 yılı KPSS şartsız personel alımı için geri sayım devam ederken binlerce aday, ilanın ne zaman yayımlanacağını , başvuruların ne zaman alınacağını araştırmaya başladı. Mayıs ayı içinde yayımlanması beklenen personel alımı ilanı bayramdan sonraya kaldı.

2019 YILINDA ALIM OLACAK

PTT resmi sayfasında yayımlanan Kurum İdare Kurulu toplantısı kararında 2019 yılında personel alımı için ilana çıkılacağına yer verildi. Açıklamada , 2018 yılında yapılan alımlarda tamamlanamayan kadrolar da dahil olmak üzere 2019 yılında çok sayıda personel alınacağına yer verildi. 

KENAN BOZGEYİK AÇIKLADI: 58 BİN PERSONEL ALIMI YAPILACAK

PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik geçtiğimiz hafta bir açıklama yaptı ve PTT bünyesine 2023 yılına kadar toplamda 58 bin personel alımı yapılacağını ifade  etti. 5 yılda yapılacak toplamda 58 bin alımla PTT 'nin hizmet kalitesinin daha da artacağı ifade edildi.

BAYRAMDAN SONRAYA KALDI

PTT 2019 yılı personel alımının Mayıs ayında yapılması bekleniyordu. 2018 yılında Mayısın ilk haftasında ilan yayımlanmıştı. Ancak bu yıl ilan hala gelmedi. İlanın gelmemesi adayları tedirgin etmeye başladı.

O ADAYLAR BAŞVURU YAPAMAYACAK

PTT personel alımı yaş şartında ilana başvuruların başladığı gün dikkate alınmaktadır.

Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs 'ta başvurusu başlayan ilana 14 Mayıs 1984 'ten sonra doğanlar başvuru yapabilmişti. Bu yıl ise 1985 ve sonrası doğumlular başvuru yapabilecek. 

İlanın gecikmesi 85 Haziran öncesi doğumluların başvuru yapamamasına neden oluyor.

PTT İLANINI BEKLEYENLER BU ADRESTE

Kadın-erkek ilanı bekleyen diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

İLAN GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN