PTT 2019 Personel Alımı İçin Kritik Görüşme: İşte KPSS'siz İlan ile İlgili Son Bilgi

PTT 2019 yılı KPSS şartsız personel alımı için kritik görüşme yapıldı. PTT personel sendikası olan Birlik Haber Sen , PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik ile bir görüşme yaptı. İşte personel alımı için son bilgiler.

PTT 2019 Personel Alımı İçin Kritik Görüşme: İşte KPSS'siz İlan ile İlgili Son Bilgi

PTT personel alımında yeni gelişme.

PTT 2019 yılı personel alımı için yeni gelişme. PTT personel sendikası olan Birlik Haber-Sen 'in Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Muzaffer Boskurt, Ankara 17 Nolu Şube Başkanı Evren Akpınar PTT AŞ Genel Müdürü Kenan Bozgeyik ile bir görüşme yaptı. 

PERSONEL ALIMI GÖRÜŞÜLDÜ

PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’in makamında düzenlenen görüşmede, personel alımı konusu başta olmak üzere PTT A.Ş. çalışanlarının sorunları ve talepleri görüşüldü.

Geçtiğimiz gün düzenlenen toplantıda PTT 2019 yılı personel alımını görüşen Birlik Haber Sen, Türkiye genelinde PTT şubelerinde ciddi bir personel eksiği olduğunu ve personel alımı ilanına bir an önce çıkılması gerektiğini iletti. 

Personel alımı konusunda umut verici konuştuğu belirtilen Kenna Bozgeyik 'in, çalışmaların başladığı ifade ettiği aktarıldı.

Geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada "2023 yılına kadar çizdiğimiz hedefler doğrultusunda ihtiyaç oldukça personel alımı gerçekleştireceğiz." diyen Bozgeyik, 2023 yılına kadar 58 bin personel alımı yapacaklarını söylemişti.

2019 YILI İLANI GECİKTİ

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında yayımlanan PTT personel alımı ilanı , bu yıl hala yayımlanmadı. 2018/1 ile yapılan personel alımında yedek adaylar çağrılmaya devam ederken , geçtiğimiz yıl yapılan alımın süreci sona erir ermez yeni ilana çıkılacağı belirtildi. 

PTT PERSONEL ALIMINI BEKLEYENLER BU SAYFADA

PTT 2019 yılı KPSS şartsız kamu personel alımını bekleyen kadın-erkek adaylarla bilgi alış verişi yapmak için TIKLAYIN

PTT İLANI GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE ANINDA HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ MOBİL UYGULAMAMIZI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN