PTT 1100 Personel Alımı İçin Son Dakika Gelişmesi (PTTPAL)

PTTPAL 1100 personel alımı için son dakika gelişmesi. 1100 personel alımı için daha önce yapılan açıklamada başvuruların 15 Aralık 'a kadar alınacağı bildirilirken başvuru ekranı açılmadı. Bu alımla ilgili son dakika bilgisi geldi.

PTT 1100 Personel Alımı İçin Son Dakika Gelişmesi (PTTPAL)

PTTPAL 1100 personel alımı hakkında son dakika açıklaması.

PTT bünyesinde faaliyet göstermekte olan PTT Para Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri , geçtiğimiz gün gelen açıklamada 1100 personel alımı yapılacağına yer verildi. En az ilkokul mezunu adaylar arasından ve KPSS şartı olmadan yapılacağı bildirilen personel alımı ile ilgili başvuru ekranı açılmadı. 

Her türlü para, kıymetli maden ve kıymetli evrak taşıma, işleme ve saklama, ATM ikmal, bakım, izleme, nakit yönetimi, gece kasası hizmetleri ve fiziki güvenlik hizmetleri vermekte olan PTTPAL, bu yıl sonuna kadar İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli ve Adana'da toplam 6 nakit merkezi kuracak. Yapılan açıklamada ise kurulan yeni merkezlere 1100 adet personel alımı yapılacağı bildirildi. 

Güvenlik görevlisi ve operasyon görevlisi kadrolarına yapılacak personel alımı için başvuru ekranı bekleniyordu. 

Önümüzdekıi yıl 40 şube, 360 zırhlı araç ve bin 100 personelle ülke çapında PTT merkez, şube ve ATM'lerine hizmet vermeyi ve Merkez Bankası ile yapılan protokol doğrultusunda 24 merkezde madeni para konsinye depolarını işletmeyi planlayan PTTPAL, önümüzdeki yıl da personel alımlarına devam edecek.

SON DAKİKA GELİŞMESİ

Kamubulteni.com olarak telefonla ulaştığımız PTTPAL A.Ş, söz konusu personel alımı için başvuruların alındığını söyledi. Başvuru sürecinin sona erdiğinin belirtildiği görüşmede, başvuruların nasıl alındığı, müracaatların nereye yapıldığı, PTTPAL'ın ilan sayfası olan Kariyer sayfasında neden ilanların yayımlanmadığı hakkında bir bilgi verilmedi. 

ÖNÜMÜZDEKİ YIL YENİ ALIM YAPILACAK

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli ve Adana'da bu yıl sonuna kadar kurulacak yeni merkezlere yeni alımlar yapılacak. Alımlar için ilanlar yayımlandığı anda kamubulteni.com 'da olacak. İlan yayımlandığı anda bildirimle haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubu için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com özel haberidir.