Pegasus Yeni Tecrübe Şartsız Kabin Memuru Alımı İlanları ve Yeni Duyurular Yayımladı

Ülkemizdeki en büyük hava yolu şirketlerinden birisi olan Pegasus , filosu ve persoel sayısını arttırma yönünde yeni adımlar atmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde staj başvurularını kabul etmeye başlayan Pegasus Havayolları, şimdi tecrübesiz kabin memuru alımı, tecrübeli kabin memuru alımı, öğrenci pilot alımı, 2. pilot , kaptan pilot, pegasus pilot adayı başvurularını kabul etmeye başladı.

Pegasus Yeni Tecrübe Şartsız Kabin Memuru Alımı İlanları ve Yeni Duyurular Yayımladı

Pegasus Yeni Tecrübe Şartsız Kabin Memuru Alımı İlanları ve Yeni Duyurular Yayımladı

Ülkemizdeki en büyük hava yolu şirketlerinden birisi olan Pegasus , filosu ve persoel sayısını arttırma yönünde yeni adımlar atmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde staj başvurularını kabul etmeye başlayan Pegasus Havayolları, şimdi tecrübesiz kabin memuru alımı, tecrübeli kabin memuru alımı, öğrenci pilot alımı, 2. pilot , kaptan pilot, pegasus pilot adayı başvurularını kabul etmeye başladı. Pegasus'un kariyer sayfası üzerinden 'Gözün en yüksekteyse, Pegasus Tam Sana Göre' başlığı altında yayımlanan farklı ilanlara adaylar, başvuru şartlarını inceledikten sonra yine aynı internet sayfası üzerinden kolaylıkla başvuru yapabiliyorlar. Başvuru genel şartları ve diğer şartlara erişim için https://www.flypgs.com/kariyer/pegasus-kariyer adresi ziyaret edilebilir.

PEGASUS ÜCRET POLİTİKASIYLA İLGİLİ İNTERNET SAYFASINDA ŞU İFADELER YER ALIYOR:

Pegasus Ücret Politikası’ nın temel amacı, Pegasus’un uzun vadeli hedef ve stratejileri doğrultusunda adil, şeffaf ve rekabetçi ücret sistemlerini tasarlamak ve hayata geçirmektir. Ücretlendirme politikamız sürdürülebilir başarı için gerekli olan insan kaynağını şirketimize kazandırmak, korumak ve ödüllendirmek prensipleri doğrultusunda yapılandırılmıştır.

  • Pegasus’un uzun vadeli hedef ve stratejileri doğrultusunda yüksek performansı ayrıştıracak ücret ve yan hak uygulamaları ile Aile Bireylerimizi destekleriz.
  • Şirketin faaliyet hedefleri ile ödemenin uyum içinde gelişmesini sağlarız.
  • Yüksek potansiyelli çalışanları Pegasus ailesine katacak rekabetçi ücret ve yan hak uygulamaları sistemlerini uygulamaya sunarız.
  • Piyasa eğilimleri, sektöre ve organizasyonlara dayalı özel araştırmalara katılarak ücret ve yan haklar politikamızı her yıl gözden geçiririz.
  • İlgili iş büyüklüğü, sorumluluklar ve ücret piyasası dikkate alınarak belirleriz. Aile Bireylerinin taşıdıkları sorumluluklar ve organizasyona kattıkları değer doğrultusunda ücret ve yan hak uygulamaları geliştiririz.
  • Pegasus’ta yapılan tüm işlerin büyüklüklerini Pegasus İş Mimarisi modeli kullanarak ölçer, iş büyüklükleri bazında ücret politikalarını belirleriz. İş Değerlendirme çalışmalarıyla görevleri, ücret ve yapıyı, sürekli ve bütünleşik bir şekilde gözden geçiririz.
  • İş planı ve şirket hedeflerine kıyasla yıllık iş sonuçlarını ve performansı ödüllendiririz.
  • Ücret artışlarını, makroekonomik göstergeler, piyasa eğilimleri, bireysel performans sonuçları, pozisyon kritikliği, potansiyel değerlendirme çıktıları doğrultusunda yılda 1 kez gözden geçiririz.
  • Tüm Aile Bireylerimizin dahil olduğu esnek, hibrit uygulamaların dahil edildiği Özel Sağlık Sigortası imkanı sağlarız.
  • Aile Bireylerimize ve birinci derece yakınlarına indirimli bilet hakkı ve otel konaklama imkanı sunarız

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA