Özel Üniversitelere İŞKUR'dan En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı

Özel üniversiteler en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı için ilan yayımladı. Yayımlanan ilanların detayları ve başvuru adımları haberimizde.

Özel Üniversitelere İŞKUR'dan En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı

İŞKUR aracılığıyla üniversitelere büro memuru, temizlik görevlisi bahçıvan, kantin görevlisi, hasta kayıt-kabul görevlisi, sağlık personeli, Ttelefon santral operatörü ve kurye alımı yapılacak.

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla ilan yayımlayan özel üniversiteler kendi bünyelerine en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını duyurdu. Farklı kadrolara yapılan personel alımında adayların müraaatlarını İŞKUR aracılığıyla yapması istendi.

İŞKUR İş İlanları kısmında yayımlanan ilanlara bakıldığında özel üniversiteler 5 kurye, 5 telefon santral operatörü, 5 destek personeli, 1 temizlik görevlisi, 2 beden işçisi, 15 diğer üniversite ve yüksek okul öğretm üyesi, 15 güvenlik görevlisi, 7 büro memuru, 1 kantin görevlisi, 3 hasta kayıt kabul görevlisi, 1 bahçıvan, 6 diğer sağlık personeli olmak üzere 66 adet personel alımı yapıyor.

BAŞVURU ŞEKLİ

Özel üniversitelerin personel alımına başvurular İŞKUR üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların en yakın İŞKUR bölge müdürlüğüne gitmesi gerekmektedir. İnternet üzerinden başvuru yapmak isteyen adaylar ise aşağıdaki adımları izleyerek başvurusunu yapabilirler.

1 Aşağıdaki bağlantıyı kopyalayarak yeni sekmede açın.

https://esube.iskur.gov.tr/

2. Açılan sayfada iş arayan kısmından T.C ile şifrenizi yazarak giriş yapın.

3. Açılan yeni sayfada İş İlanları kısmına tıklayın.

4. Son olarak gelen ekranda İŞYERİ UNVANI yazan kısmı tıklayın ve ÜNİVERSİTE yazın ve ARA butonuna tıklayın.

MEMUR, PERSONEL ALIMI HABERLERİNDEN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |Ankara