Noterlere KPSS'siz Büro Memuru Alımı-En Az Lise Mezunu İŞKUR'dan

2 şehirde noterlere en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacak. KPSS şartı olmadan yapılan personel alımlarında başvuru detayları haberimizde. İşte detaylar.

Noterlere KPSS'siz Büro Memuru Alımı-En Az Lise Mezunu İŞKUR'dan

İki şehirde Noter'lere en az lise mezunu personel alımı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla art arda ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda  iki şehirde bulunan noterlere personel alımı yapılacağına yer verildi. KPSS şartı olmadan noterlere yapılan personel alımlarında başvuru detayları kamubulteni.com 'da.

İŞKUR SAYFASINDA YAYIMLANDI

Noterler , büro memuru ve noter katibi alımı için ilanlarını Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla alıyor. İlanlar İŞKUR 'un iş ilanları sayfasında yayımlandı. İlanlarda alınacak adayların Aydın 3. Noterliğinde ve Gaziantep 12. Noterliğinde istihdam edileceğine yer verildi. 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Aydın 3. Noterliğine ve Gaziantep 12. Noterliğine yapılan büro memuru alımlarında başvuru genel şartları şu şekilde;

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Türkiye İş Kurumu 'na kayıtlı olmak,

- Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,

- Diksiyonu düzgün olması,

- Bilgisayar bilgisi olan,

- Öğrenmeye istekli,

- Lise, ön lisans veya lisans mezunu olmak.

Kadın erkek ilana başvuracaklar bu sayfada >> TIKLA KATIL

ÖZEL ŞARTLAR

İki noterliğin ilan metninde şu ifadeler yer aldı:

Gaziantep 12. Noter: Gaziantep 12. Noterliği’nde Noter katibi olarak yetiştirilmek üzere, 10 Parmak klavye eğitimi almış, en az lise mezunu, askerlik görevini yapmış, 25 yaş ve altı,  Devlet memurları kanununun 48. Maddesindeki özellikleri taşıyan (Kamuda çalışmak şartlarından mahrum olmamak) asgari ücret ile çalışacak, erkek personel aranmaktadır. Müracaatlar şahsen 16:00 ile 17:00 saatleri arasında yapılacaktır.

Aydın 3. Noter: Noterlik işlemlerinde yetiştirilmek üzere asgari lise mezunu güvenilir, çalışkan ,ögrenmeye istekli , işyerinde saygılı  çevresine güleryüzlü , hoşgörü sahibi personel alınacak.

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN

İlana başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki linke gitmesi gerekmektedir. 

https://esube.iskur.gov.tr/

Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra İŞ İLANLARI yazan yere tıklayın. Son olarak iş  arama sayfası karşınıza çıkacak. Bu ekranda İŞYERİ UNVANI yazan kısma NOTER yazın ve ARA butonuna tıklayın.

TÜM KAMU İLANLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN