Migros 1000 Personel Alımı Başvurusu Başladı-İşte İş Başvuru Formu 2020

Migros marketler bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruda 1000 yeni personel alımı yapılacağına yer verildi. Migros İnsan Kaynakları tarafından yapılan açıklama ve 1000 personel alımı başvuru sayfası haberimizin devamında.

Migros 1000 Personel Alımı Başvurusu Başladı-İşte İş Başvuru Formu 2020

Migros bir son dakika açıklaması yaptı.

Türkiye 'nin birçok bölgesinde bulunan şubesi ile milyonlarca kişiye hizmet veren Migros marketler corona virüs sonrası yeni bir karara imza attı. KOVID 19 'a karşı alınan önlemler, çalışanların sağlığını gözetmek ve vatandaşların evden çıkmadan temel ihtiyaçlarını alması için kurulan sanal markete personel alımı yapacağını duyuran Migros marketler, 2 hafta içinde personel alımlarının yapılacağını açıkladı. 

Sanal market üzerinden alış veriş yapan 60 ve üzerindeki vatandaşlara ücretsiz eve teslim imkanı da sağlayan Migros marketler, korona nedeniyle son dönemlerde yoğun şekilde sipariş geldiğini , bu nedenle personel alımı yapılması gerektiğini duyurdu. Türkiye 'nin 61 noktasına ulaşan ve binlerce kişiye hizmet veren Migros Sanal Marlete 2 hafta içinde 1000 kişi daha alınacak. 

NE İŞ YAPACAKLAR?

Alınacak 1000 kişi, gelen siparişleri reyonlardan alacak ve paketleyecek. Paketleme sonrası bu kişiler , ürünleri sipariş verenlere teslim etmek için görevlilere tesllim edecek. 

Migros İnsan Kaynakları departmanı tarafından konu ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde, biz gıda perakendesi çalışanları, yalnızca müşterilerimizin günlük hayatlarını devam ettirebilmesi için temel ihtiyaç malzemelerini temin etmekle kalmıyor, hayatlarına dokunuyor ve her zamanki gibi ülkemize iyi geliyoruz. Çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sağlık ve güvenliği, birinci önceliğimiz.

Bu süreçte gelişmeleri ve Sağlık Bakanlığı'nın kılavuz ve yönlendirmelerini sürekli takip ederek koruyucu uygulamalara odaklanıyoruz. Üniversitelerin tatil edildiği ve pek çok işletmenin hizmete kapandığı bu geçici dönemde, iş ihtiyacı olan vatandaşlarımıza çağrı yapıyor, bu önemli görevde bizimle birlikte yer alacak çalışma arkadaşları arıyoruz. Bu dönemde başvuran tüm adaylarımızla, görüşmelerimizi online ortamda gerçekleştiriyoruz. Migros ailesi olarak, bu zor günleri de birlikte aşmak üzere yeni çalışma arkadaşlarımızı bekliyoruz."

BAŞVURU EKRANI

Yayımlanan personel alımına başvurular internet üzerinden alınacak.

https://www.migroskurumsal.com/IKLogin.aspx?IcerikID=452

Yukarıdaki linki kopyalayın ve yeni sekmede açın. Açılan sayfada Migros İnsan Kaynakları sayfasına üye olun ve müracaatınızı yapın.

Personeller ve ilana başvuracaklarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

İŞ İLANLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Bim-A101 ve Şok personel alımı için TIKLAYIN