Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS'siz 140 Personel Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı koruma ve güvenlik görevlisi kadrosunda istihdam etmek üzere 140 personel alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartı olmadan yapılan personel alımında başvuru ekranı açıldı. İşte ilan detayları ve başvuru adımları.

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS'siz 140 Personel Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı açıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayınlanan duyuruda 43 farklı şehre güvenlik görevlisi alımı yapılacağına yer verildi. Toplamda 140 kamu personeli alımı için yayınlanan ilanın detayları kamubulteni.com 'da.

İlana başvuru yapacak kadın erkek adaylar bu sayfada >> TIKLA KATIL

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki başvuru şartlarını taşıması gerekmektedir:

  • Türk Vatandaşı olmak.
  • 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak.
  • Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.
  • 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun ilgili maddelerine göre alınmış ve son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış silahlı özel güvenlik belgesine sahip olmak, (Yapılacak olan sözlü sınavda başarılı olup, asıl adaylar arasına girenlerin atama işlemi yapılırken, atama için Bakanlığa ibraz edecekleri belgeler arasında yer alan bu belgenin geçerlilik süresinin dolmamış olması gerekir.)
  • Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak.
  • Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).
  • Görevini devamlı yapmasına engel sağlık problemi bulunmamak.
  • Engelli ya da eski hükümlü olmamak.
  • Türkiye İş Kurumu’nda (İŞKUR) ilan edilen işgücü taleplerinde belirtilen son başvuru tarihi itibarıyla, herhangi bir yükseköğretim kurumundan lisans düzeyinde mezun olmak.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak.
  • İşe alınacak işçilerin deneme süresi en çok iki ay olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi, bildirim süresine gerek olmaksızın ve tazminatsız, feshedilecektir.
  • Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılanların başvuruları duyuru/sınav sürecinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.
  • Vardiyalı çalışmaya engel durumu olmamak.
  • Adaylar, kamu hizmetinin görülmesini temin amacıyla ihtiyaç duyulan illerde bulunan hizmet birimlerinde istihdam edileceğinden, iller arası nakil hakkı verilmeyecektir.

ALIM KURA İLE

İlana başvuru yapan adaylar arasından kura çekimi olacak. Kura çekimi sonucu adı çıkan adaylar mülakata alınacak. Her il için , alınacak sayının 4 katı kadar aday sözlü mülakata çağrılacak. Sözlü mülakat sonucuna göre adayların ataması yapılacak. Kura 17 Ekim günü çekilecek.

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN BAŞLADI

Kültür ve Turizm Bakanlığı kamu personeli alımı başvurusu bugün başladı. 4 Ekim2019 tarihine kadar devam edecek başvurular İŞKUR üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları takip etmesi ve başvurusunu internet üzerinden yapması gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr

Yukarıdaki İŞKUR ilanları linkine tıklayın.

Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra İŞ İLANLARI yazan kısma tıklaın. İş ilanları yazan kısma tıkladıktan sonra aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak.

Bu ekranda , yukarıda gösterildiği gibi İŞYERİ ÜNVANI yazan kısma KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI yazın ve ARA butonuna tıklayın. İlanlar aşağıda sıralanacaktır. 

TÜM KAMU İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN