KPSS'siz Başvuru Başladı: Cumhurbaşkanlığı En Az Ortaöğretim Mezunu Kamu Personeli Alımı

Cumhurbaşkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az ortaöğretim mezunları arasından kadrolu kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. İlana başvurular bugün başladı ve müracaatlar alınmaya başladı. Biz de KAMU BÜLTENİ olarak bu yazımızda Cumhurbaşkanlığı personel alımının başvuru bilgilerine yer verdik.

KPSS'siz Başvuru Başladı: Cumhurbaşkanlığı En Az Ortaöğretim Mezunu Kamu Personeli Alımı

Cumhurbaşkanlığı'na en az ortaöğretim mezunu işçi alınacak.

Cumhurbaşkanlığı tarafından İŞKUR 'da bir duyuru yayımlandı. Kurum dışı kamu işçisi alımı ilanları kısmında yayımlanan duyuruda , Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası bünyesinde istihdam etmek üzere en az ortaöğretim mezunları arasında 25 personel alımı yapılacağına yer verildi. 

Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Temizlik Görevlisi ve Bakım Onarım personeli kadrolarında istihdam etmek üzere yapılacak işçi alımında başvuru bilgilerine kamubulteni.com olaraak bu yazımızda yer verdik. 

ilanlar yayımlandı. Takip için TIKLAYIN

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Cumhurbaşkanlığı işçi alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki bavşuru genel şartlarını taşıması gerekmektedir:

- Türk vatandaşı olmak

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak

- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

ALIM YAPILAN KADROLAR

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasına yappılacak işçi alımında kadro dağılımı ve başvuru bilgileri şu şekilde:

BAŞVURU

Cumhurbaşkanlığı kadrolu kamu işçisi alımına başvurular başladı. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki evraklarla birlikte müracaatını yapması gerekmektedir. 

Başvuru formu ve kılavuzu için TIKLAYIN

KAMU İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN