İŞKUR'da 124 Hasta Danışmanı ve Sekreter Alımı İlanı Yayımlandı-En Az İlkokul

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında yayımlanan yeni ilanlarda özel hastanelere hasta danışmanı, hasta kayıt kabul görevlisi ve tıbbi sekreter alımı yapılacağı bildirildi. İlanlar haberimizde.

İŞKUR'da 124 Hasta Danışmanı ve Sekreter Alımı İlanı Yayımlandı-En Az İlkokul

İŞKUR 'da 20 yeni ilan yayımlandı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan yeni ilanlarda özel hastanelere hasta danışmanı, sekreter ve hasta kayıt kabulk görevlisi alımı yapılacağı bildirildi. 

En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılan personel alımında başvuru detayları kamubulteni.com 'da.

HASTA DANIŞMANI ALIMI İLANI

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanlarda İstanbul 'da bulunan farklı özel hastanelere 74 hasta danışmanı alımı yapılacağı bildirildi. 

İlanlar şu şekilde;

En az lise mezunu adaylar arasından yapılan personel alımında başvurular İŞKUR üzerinden alınmaktadır.

HASTA KAYIT KABUL GÖREVLİSİ ALIMI

İŞKUR 'da yayımlanan bir diğer ilanda ise , 4 farklı şehirde istihdam etmek üzere 40 hasta kayıt kabul görevlisi alımı yapılacağı bildirildi. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılan personel alımında adaylar İstanbul, Ankara, Eskişehir ve Kocaeli 'de bulunan özel hastanelerde istihdam edilecek.

İŞKUR 'da yayımlanan ilanlar şu şekilde;

TIBBİ DÖKÜMANTASYONCU VE SEKRETER

Yayımlanan diğer ilanda ise İstanbul, Tekirdağ, İzmir, Samsun, Ankara ve Mersin 'de bulunan özel hastanelerde ve sağlık kuruluşlarında istihdam etmek üzere 10 personel alımı yapılacağına yer verildi. 

En az lise mezunu adaylar arasından yapılan personel alımında ilanlar şu şekilde ;

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Özel hastanelere ve sağlık kuruluşlarına yapılan personel alımına başvuru yapacak adaylar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, başvuru yapacağı işi yapmaya engel sağlık sorunu olmaması, diksiyonu düzgün olması, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek olması gerekmektedir. 

BAŞVURU ŞEKLİ

İŞKUR 'da yayımlanan hasta danışmanı, tıbbi sekreter ve hasta kayıt kabul görevlisi alımına başvurular İŞKUR 'dan alınmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları izlemesi ve başvurusunu yapması gerekmekedir.

1. Aşağıdaki linke gidin.

https://esube.iskur.gov.tr

2. Açılan sayfada iş arayan kısmından kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın.

3. Giriş yaptıktan sonra İŞ İLANLARI kısmını tıklayın.

4. Son oalrak aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak. Bu ekranda MESLEK yazan kısma başvuru yapmak istediğiniz kadronun adını yazın ve başvurunuzu bu ekrandan yapın.

TÜM KAMU İLANLARINDAN, MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN