İş Bankası Memur Alımı için Başvurular Sona Eriyor

Türkiye İş Bankası'nın memur alımı için geçtiğimiz günlerde başlayan başvuru sürecinde sona gelindi.

İş Bankası Memur Alımı için Başvurular Sona Eriyor

İş Bankası Memur Alımı için Başvurular Sona Eriyor

Türkiye İş Bankası'nın memur alımı için geçtiğimiz günlerde başlayan başvuru sürecinde sona gelindi. İş Bankası'nın İstanbul'da bulunan şube ve genel müdürlük bölümlerinde görevlendirilecek personelin belirlenmesi için 1 Nisan Pazartesi günü yapılması planlanan yazılı sınav için adaylar 22 Mart 2019 cuma günü saat 12.00'ye kadar İş Bankası'nın kariyer sayfası üzerinden başvurularını yapabilecekler.

Türkiye İş Bankası memur alımı yapacak. İş Bankası tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan resmi bilgilendirmede memur alımına ilişkin 'Bankamızın İstanbul'da bulunan Şube ve Genel Müdürlük Bölümlerinde görevlendirilecek çalışma arkadaşlarımızı seçmek üzere 1 Nisan 2019 Pazartesi ve izleyen günlerde Memur alım sınavı düzenlenecektir. Sınavın yazılı aşaması İstanbul’da gerçekleştirilecektir. Sınava son başvuru tarihi 22 Mart 2019 Cuma günü saat 12:00 olup başvurular sadece cv.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden yapılabilecektir.' ifadelerine yer verilmiş, başvurular arasından yapılacak değerlendirmeler neticesinde uygun bulunan adayların sınava davet edileceği belirtilmişti.

BAŞVURU SÜRECİNE İLİŞKİN PAYLAŞILAN GÖRSEL

ADAYLAR, DİĞER DETAYLARA GÖZ ATMAK VE BAŞVURU İŞLEMLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN https://www.isbank.com.tr/TR/hakkimizda/insan-kaynaklari/Documents/is_bankasi_memur_01_04_19.pdf ADRESİNİ ZİYARET EDEBİLİRLER.

Yeni Alımlardan Anında haberdar ol

Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteni ile gündemdeki gelişmeler, ekonomi haberleri, özel sektör ve kamuda yeni iş imkanlarına ilişkin haberleri takip edebilirsiniz. Kamu Bülteni Mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA