Hastanelere En Az İlkokul Mezunu Büro Memuru-Ambulans Şoförü ve Personel Alımı

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla art arda ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda farklı şehirlerde hastanelere personel alımı yapılacağına yer verildi. İşte özel hastanelere yapılan personel alımları.

Hastanelere En Az İlkokul Mezunu Büro Memuru-Ambulans Şoförü ve Personel Alımı

Özel hastalere en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alınıyor.

İŞKUR üzerinden hastanelere personel alımı yapılıyor. Farklı şehirlerde özel hastanelere yapılan personel alımında başvuru detayları , başvuru şekli kamubulteni.com 'un haberinde.

ALIM ÖZEL HASTANELERE

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanlarda , sağlık  personeli ve büro memuru ile temizlik personeli , işçi gibi kadrolara personel alımı yapıldığı ve alınacak personellerin özel hastaneler bünyesinde çalıştırılacağına yer verildi.

İLANLAR

İŞKUR 'da yayımlanan personel alımı ilanları şu şekilde;

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Özel hastanelere yapılan personel alımında adayların en az ilkokul mezunu olması , sağlık kadroları için ilhili bölümlerden mezun olması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, emekli olmaması, 18 yaşını doldurmuş olması, atanacağı görevi yapmaya engel sağlık sorunu olmaması, ikili ilişkilerde başarılı olması gibi genel şartlar aranmaktadır.

BAŞVURU ŞEKLİ

İŞKUR 'dan hastanelere yapılan personel alımında başvurular internet üzerinden ve İŞKur Bölge Müdürlüklerinden yapılmaktadır. İnternet üzerinden ilanlara başvuru yapabilmek için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr

Yukarıdaki linke tıklayın.  Açılan İŞKUR iş arama sayfasında İŞ ARAYAN kısmından kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan kısma tıklayın.

Son olarak karşınıza İŞ ARAMA SAYFASI ÇIKACAK. Bu ekranda , aşağıda görüldüğü gibi İŞYERİ UNVANI yazan kısma HASTANE yazın ve ARA butonuna tıklayın.

İlana başvuracak diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

YENİ İLANLARDAN BİLDİRİMLE ANINDA haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin. 

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN