Bir Garip PTT Personel Alımı İlanı: KPSS'siz Banko Görevlisi

PTT'ye banko görevlisi alımı için garip bir ilan yayımlandı. Bir iş ilanı sayfasından yayımlanan ilanda KPSS'siz banko görevlisi alımı yapılacağı görüldü.

Bir Garip PTT Personel Alımı İlanı: KPSS'siz Banko Görevlisi

PTT'den bir garip ilan.

PTT'den garip bir ilan geldi. Daha doğrusu gerçekten PTT mi yoksa şaka olsun diye mi ilan yayımlandı kestirmek zor. İsinolsun adlı iş ilanları sayfası üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruya baktığımızda yeni açılacak bir PT şubesine banko görevlisi alımı yapılacağı görüldü. 

İlana baktığımızda yeni açılacak bir PTT şubesine banko görevlisi alımı yapılacağı görüldü. Yayımlanan ilanda personel alımı ile ilgili , "Anadolu Mahallesinde acilacak Ptt Subesinde calismak uzere banko gorevlisi aranmaktadir. Lisans Mezunu İnsan iliskilerinde uzman İyi derecede bilgisayar kullanabilen Sabırli Etkili ve duzgun konusma yetenegine sahip adaylar aranmaktadir." ifadelerine yer verildiği görüldü.

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

İlan sayfasında PTT şubesine personel alımı şu şekilde verildi:

İlan sayfası:

https://isinolsun.com/is-ilani/banko-gorevlisi-ptt-subesi-0ioj83BE62EB55C24983B01D4669555BF744

Linki kopyalayıp yeni sekmede açın.

NORMALDE GENEL İLAN YAYIMLANIYORDU

PTT bünyesine personel alımı ilan ile olmaktadır. PTT tarafından yayımlanan ilanlarda ihtiyaç duyulan kadrolara personel alımları yapılıyor. Ancak bu şekilde bir ilan yayımlanmasına adaylar anlam veremedi.

PTT PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

PTT Türkiye geneli personel alımının ne zaman yayımlanacağı henüz belli değil. İlan yayımlandığında bildirimle takipçilerimizi haberdar edeceğiz. Uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN