Bekçi Adaylarının KPSS Sıkıntısı!

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı tarihlerinin açıklanmasının ardından , bekçilik sınavına girecek adaylar bir sonraki gün KPSS'nin olduğunu öğrenince neye uğradıklarını şaşırdı. Kamu Personeli Seçme Sınavı için geri sayım sona ererken, kamuda iş fırsatı bulamadıkları için polis ve bekçilik sınavlarına da başvuru yapan memur adaylarının kafası iyiden iyiye karışmış durumda.

Bekçi Adaylarının KPSS Sıkıntısı!

Bekçi Adaylarının KPSS Sıkıntısı! 

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı tarihlerinin açıklanmasının ardından , bekçilik sınavına girecek adaylar bir sonraki gün KPSS'nin olduğunu öğrenince neye uğradıklarını şaşırdı. Kamu Personeli Seçme Sınavı için geri sayım sona ererken, kamuda iş fırsatı bulamadıkları için polis ve bekçilik sınavlarına da başvuru yapan memur adaylarının kafası iyiden iyiye karışmış durumda. Bekçilik giriş sınavı için 13 Temmuz 2019 tarihi açıklanırken, bir sonraki gün yani 14 Temmuz'da 2019 KPSS A Grubu Öğretmenlik Alan Bilgisi oturumunun yapılacağı biliniyor. Bekçilik sınav merkezleri için bazı adaylar şehir değiştirmek durumunda kalacak, KPSS 'ye de girmek isteyen adaylar için zorlu bir iki gün yaşanacak. Polis Akademisi Başkanlığı'nın sınav tarihleri konusunda değişiklik yapıp yapmayacağı ise bilinmiyor.

Kamuya Memur Alımlarında Kritik Aylara Girildi

Kamu personeli alımlarıyla ilgili bir çok bakanlık açıklama yapıyor, fakat dişe dokunur bir ilan henüz yayımlanmış değil. Önümüzdeki günlerde Sağlık Bakanlığı, Adalet Bakanlığı , Tarım ve Orman Bakanlığı ile Aile Bakanlığı'nın memur alımı yapması bekleniyor. İlanlar yayımlandığı anda siz değerli ziyaretçilerimizle sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden haberleri paylaşacağız. Son dakika gelişmelerini takipte kalmak için tıkla ve katıl.