Türk Telekom, 13 Bin TL Maaş Vereceği 200'den Fazla Personel Alıyor

Türk Telekom bünyesinde istihdam edilmek amacıyla farklı unvanlarda personel ile uzman alımı yapılacak. Türk Telekom personel alımı açısından unvanlar belirlendi ve adayların göreceği şekilde sistemde paylaşıldı. İş ilanları kapsamında 13 bin TL maaş ile 200'den fazla personel alımı yapılacak.

Türk Telekom, 13 Bin TL Maaş Vereceği 200'den Fazla Personel Alıyor

Türk Telekom Hangi Unvanlarda Personel Alacak? 
Türk Telekom resmi internet sayfası üzerinden iş ilanları kapsamında personel alımı gerçekleştireceğini ilan etti. İlan edilen duyuruya göre Türk Telekom; satış uzmanı, ses yönetimi, TV, kıdemli uzmanı, veri bilim uzmanı, proje yönetim uzmanı, kurumsal segment, satış planımı ile raporlama uzmanı, performans izleme ile analiz uzmanı, stratejik müşteriler teknik satış yöneticisi iş size karşı operasyonu uzmanı ile satış kontrol uzmanı unvanlarında personel alımı gerçekleştirecek. 

Türk Telekom personel alım ilanlarına başvuracak adayların medya planlama ajansları ile reklam verenler ve düzenli bir şekilde sunum toplantıları gerçekleştirebilmesi reklam verenlerin ihtiyaçları doğrultusunda projeler üretmek suretiyle gelir potansiyelini artırmak ve yeni müşteri kazanmaya ilişkin çalışmalar yapması ile TV ve dijital ile beraber üretilmekte olan 360 projelerin satışını gerçekleştirmek üzere müşteri ajans ve TV arasında ilişkileri kurmak, geliştirmek Ve iyileştirmeleri gerekir.

Reklam kampanyaları ile ilgili yürütülen çalışmaların takibini yapmak, reklam antlaşmaları kapsamında içerik operasyonlarını takip etmek ve üst yönetime satış programlarını sunmak gerekir.

Türk Telekom İş İlanları Personel Alımı Başvuru Koşulları Neler?

Üniversitelerin Reklamcılık pazarlama, iletişim, istatistik ve mühendislik gibi programlarının 4 yıl eğitim veren fakültelerinden mezun olmak, alanında en az 5 yıl deneyime sahip olmak, dijital uygulamalarda gerçekleştirilecek 360 mecra satışında kendini geliştirebilmek, dışa dönük ve insan ilişkilerinde başarılı, iletişim ile ikna becerileri kuvvetli, ekip çalışmasına uyumlu bir şekilde ve yönetim becerisine sahip olmak.


Başvuru işlemleri Türk Telekom resmi internet sayfası ile sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan web bağlantısının tıklanması ile online bir şekilde yapılacaktır.