Türk Kızılay'ına KPSS Şartsız Personel Alımları Yapılıyor! Yeni İlan Dün Yayımlandı

Türk Kızılay'ının resmi internet sayfasından yeni personel alımı duyuruları gelmeye devam ediyor. Kızılay KPSS şartı aranmaksızın çok sayıda pozisyon için personel alımı yapılacağını duyurdu.

Türk Kızılay'ına KPSS Şartsız Personel Alımları Yapılıyor! Yeni İlan Dün Yayımlandı

Kızılay'ın resmi internet sayfasından geçtiğimiz gün Raporlama uzmanı alımı yapılacağına dair duyuru gelmişti, bu duyurudan kısa bir süre sonra program ve proje uzmanı alımı yapılacağı da duyuruldu.

Kariyer sayfasında daha önce de çağrı merkezi operatörü, yönlendirme ve dış erişim asistanı, gözlem asistanı, doktor ve gençlik çalışanı alımları yapılacağı duyurulmuştu.

Alımlar ; Ankara, İstanbul, Kilis, Gaziantep, Mardin, Urfa, Hatay, İzmir illeri için yapılacak. Gençlik çalışanı ve doktor alımları Türkiye genelinde gerçekleşecek. Çağrı merkezi operatörü alımlarının da Türkiye geneli ve Gaziantep için gerçekleşeceği belirtildi.

Türk Kızılay personeli olmak için adayların resmi internet sayfasına kayıt olduktan sonra buradan kendilerine uygun iş ilanlarına başvuru yapmaları ve kendilerine yapılacak geri dönüşü beklemeleri gerekiyor. Başvurular Kızılay'ın kariyer sayfası http://www.kizilaykariyer.com/kizilayli-olmak  üzerinden yapılıyor.