TÜBİTAK En Az İlköğretim Mezunu Şoför Dağıtıcı Memur Yönetici Asistanı Tekniker ve Teknisyen Alımı Yapacağını Duyurdu Bakın Kimler Başvuru Yapabilir

TÜBİTAK tarafından personel alım ilanı geldi. Yayımlanan ilanla KPSS şartı olmadan toplamda 34 personel alımı yapılacak.

TÜBİTAK En Az İlköğretim Mezunu Şoför Dağıtıcı Memur Yönetici Asistanı Tekniker ve Teknisyen Alımı Yapacağını Duyurdu Bakın Kimler Başvuru Yapabilir

TÜBİKAT 3 farklı statüde personel alımı yapacağını duyurdu. Herkesin başvurabileceği kadrolarda, engelli kadrosunda ve terörle mücadelede yaralananlar (TMY) kapsamında toplamda 34 personel alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru için herhangi bir KPSS şartı aranmıyor. En az ilköğretim mezunlarının başvurabileceği kadrolar için bazı kadrolarda üst yaş sınırı 35 olurken bazı kadrolarda üst yaş sınırı yok.

Alım Yapılacak Kadrolar

Memur: 18 personel

Yönetici Asistanı: 3 personel

Diğer Teknisyen ve Teknikerler: 6 personel

Dağıtıcı: 4 personel

Şoför: 3 personel

Başvuru Tarihi ve Şekli

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacaktır. Aktif olarak başlayan başvurular için son gün 21 Kasım 2022 tarihi oldu. Aşağıdaki linke tıklayıp başvuru sayfasına gidebilirsiniz. Orda işyeri türüne kamu seçeneğini işaretleyip listeleri görebilirsiniz.

BAŞVURU SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

ALIM YAPILACAK KADROLAR VE BAŞVURU ŞARTLARI

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.
 


SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /