THY’den Açıklama Geldi 2.600 Personel Alınacak İşte Kadro Dağılımı

Türk Hava Yollarının personel alımı ile ilgili beklenen açıklama geldi. Türk Hava Yolları (THY) 2 bin 600 personel alacağını duyurdu, işte kadro dağılımı.

THY’den Açıklama Geldi 2.600 Personel Alınacak İşte Kadro Dağılımı

THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, THY personel alımı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. CNN Türk ekranlarına konuk olan Bolat, 1.100 pilot ve 1.500 kabin memuru alacaklarını duyurdu.

Bilet Fiyatları Hakkında Açıklama

Bilet fiyatları ile ilgili de açıklamalarda bulunan Bolat, ‘’ Yurtiçi ile alakalı en pahalı biletimiz 1150 TL'dir. Otobüs bileti 800 lira civarında. Yeme içmeyi eklediğinizde 1000 lirayı buluyor. Yolcular artık direk uçağı tercih ediyor.

İç hatlarda yüzde 50 uçuş artışı olacak. Bazı uçaklarımızda kapasitelerimiz çekmiştik, şimdi bunları geri koyuyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Pilot ve Kabin Elemanı Alımı Ne Zaman

Alınacak personel hakkında da değerlendirmelerde bulunan Bolat, ‘’Pilot alımlarına başladık. 2000 kişi başvurdu, 700 pilot alacağız. 400 pilot gelecek. 1100 pilot seneye THY filosuna katılacak. 1500'e yakın kabin elemanı da alacağız. Herkes resesyon bekliyor ama buna rağmen bizim performansımızın değişmeyeceğini öngörüyoruz. Biz bu trendin devam edeceğini düşünüyoruz’’ açıklamasını yaptı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /