SGK 1495 Memur Alımı Yapacak İşte Kadrolar

Cumhurbaşkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan resmi duyuruda , Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı bünyesine 2020 yılında 1495 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Alım yapılacak kadrolar ile başvuru detayları haberimizde.

SGK 1495 Memur Alımı Yapacak İşte Kadrolar

SGK 'ya 1495 memur alımı.

Cumhurbaşkanlığı tarafındna bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, Sosyal Güvenlik Kurumu 'na memur alımı için kadro izni verdiği bildirildi. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından verilen ek atama izninde SGK ile diğer kamu kurumlarına yapılacak memur alımı sayılarına yer verildi.

RESMİ YAZI GELDİ

Cumhurbaşkanlığı tarafından yayımlanan resmi yazıda "2 sayılı Genel Kadro ve Usulü Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 11 inci maddesi gereğince, kamu idare, kurum ve kuruluşlarının memur kadrolarına 2020 yılı içinde açıktan veya diğer kurum ve kuruluşlardan nakil suretiyle yapabilecekleri atama sayısı, bu sayı sınırlamasına tabi tutulmayacak atamalar ile uygulamaya ilişkin diğer hususların belirlenmesine dair 20/2/2020 tarihli ve 2020-60 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ekinde değişiklik yapan 24/3/2020 tarihli ve 2020/104 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı eki ekte yer almaktadır." denildi ve şu maddelere yer verildi:

(1) Kamu idare, kurum ve kuruluşlarının 20/2/2020 tarihli ve 2020/60 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı eki Karara ekli (1) sayılı listede belirtilen atama sayılarına ilave olarak kullanabilecekleri atama sayıları ekli listede gösterilmiştir.

(1) Bu Karar 1/1/2020 tarihinden geçerli olmak üzere Karar tarihinde yürürlüğe girer.

(1) Bu Karar hükümlerini Cumhurbaşkanı yürütür.

İlanı bekleyenler bu adreste TIKLAYIN

SGK 'YA YAPILACAK MEMUR ALIMI KADROLARI

Bu kapsamda Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine 1495 memur alımı yapılması için atama izni verildiği bildirildi. 1495 memur alımı için merkezi atama ile ve açıktan atama ile personel alımları yapılacak kadrolar şu şekilde:

- Memur (Muhasebe, tahsildar, Düz memur)

- Avukat,

- Uzman yardımcısı.

Siz hangi kadroya atama bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

İlk merkezi atama 14-21 Temmuz tarihleri arasında olacak.

İLANLAR YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN