PTT'nin O Personel Alımına 4500 Kişi Başvurdu: Son Başvuru Tarihi Açıklandı

PTT 'nin bünyesinde olan şirketlerden PTTeM, 10 personel alımı yapıyor. Yayımlanan bu ilan için son başvuru tarihi ve ilana başvuru yapan aday sayısı açıklandı.

PTT'nin O Personel Alımına 4500 Kişi Başvurdu: Son Başvuru Tarihi Açıklandı

PTTeM personel alımına rekor başvuru.

Çeşitli iş ilanı sayfası üzerinden ilan yayımlayan PTT 'nin iştiraki PTTeM , PHP Developer kadrosuna 10 adet personel alımı yapacağını duyurdu. İlan geçtiğimiz ay yayımlandı ve 7 Şubat günü güncellendi. Güncellenen personel alım ilanında başvuru sayısına da yer verildi. 

PHP DEVELOPER ALIMI YAPILACAK

PHP Developer kadrosunda isithdam etmek üzere yapılan personel alımında 10 adet uzman istihdam edileceğine yer verildi. 10 adet uzman alımı için başvurular 15 Mart 2019 tarihine kadar devam edecek. 

REKOR BAŞVURU

PTTeM personel alımına başvuru yapan aday sayısına baktığımızda , 10 adet personel alımı için toıplamda 4 bin 500 adayın başvuru yaptığı görülmektedir. Basit bir bölme işlemi yaptığımızda , başvuru yapan adayların 450 'de 1 şansı var.

SON DÖNEMLERDE İŞSİZLİK ARTTI

501 bin kişi daha işsizler kervanına katıldı. Geçtiğimiz ay TÜİK tarafından açıklanan işsizlik rakamlarında şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye genelinde 15 ve daha yukarı yaştakilerde işsiz sayısı 2018 yılı Ekim döneminde geçen yılın aynı dönemine göre 501 bin kişi artarak. 3 milyon 788 bin kişi oldu. İşsizlik oranı 1,3 puanlık artış ile %11,6 seviyesinde gerçekleşti."

PTTeM PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

BAŞVURU ŞEKLİ

PTTeM personel alımı başvurusu internet üzerinden alınmaktadır. İnternet üzerinden başvuru yapan adaylar ile PTTeM iletişime geçecek ve iş görüşmesine çağıracak. Başvuru sayfasının linki aşağıdadır.

https://goo.gl/as8bTn

Yukarıdaki linki kopyalayın ve yeni sekmede açın. Açılan sayfada CV oluşturarak başvurunuzu tamamlayın.

PTT PERSONEL ALIMLARINDAN, KAMUYA MEMUR ALIMLARINDAN, UZMAN ERBAŞ, PÖH, JÖH, ASTSUBAY ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN