PTT 5 Bin KPSS'siz Kamu Personel Alımı Açıklaması 2019

PTT 5 bin personel alımı için önemli açıklama geldi. KPSS şartı olmadan yapılacak personel alımında son açıklama ve detaylar haberimizde. İşte açıklama.

PTT 5 Bin KPSS'siz Kamu Personel Alımı Açıklaması 2019

PTT 5 bin personel alımı için açıklama geldi.

PTT 2019 yılında 5 bin personel alımı için ilana çıkacağı bildirildi. Geçtiğimiz gün gelen açıklama sonrası bir açıklama daha geldi ve personel alımına dair son bilgiler verildi. 

Kenan Bozgeyik bir açıklamada bulundu. Bozgeyik yaptığı açıklamada PTT 'nin 2019 yılı son çeyreğinde personel alımı için ilana çıkacağını ifade etti. 2018 yılında 5 bin personel alımı yapıldığını hatırlatan Bozgeyik, bu alımda bazı kadrolarda nihai sayının tamamlanamadığını söyledi. 

2019 yılında yapılacak personel alımının , 2018 yılında yapılan alımda eksik kalan kadroların da eklenmesi ile birlikte yapılacağı bildirildi. İşte o açıklama:

"PTT AŞ bünyesinde personel eksikliğinden kaynaklanan sorun ve problemlerin çözülmesi bakımından 2018/1 alım sonucunda 5000 personel alımından eksik kalan ve doldurulamayan unvanların tamamlanmasını doldurulmasının en kısa sürede alım yapılmasını talep ediyoruz ve bu boş kalan pozisyonların doldurulması amacıyla 2019 yılında yeni bir personel ilanına çıkılması muhtemeldir"

İlana başvuracaklar bu sayfada >> TIKLA KATIL

PTT 'DE PERSONEL EKSİĞİ VAR

Bozgeyik yaptığı açıklamada, personel eksikliği nedeniyle bazı sorunların meydana geldiği, vatandaşa hizmetin aksadığı , vatandaşların Postanelerde uzun kuyruklar oluşturduğu ve bu nedenle personel eksiğinin hemen kapatılmasının planlandığına yer verildi.

KPSS şartı olmadan yapılacak personel alımı için Ekim ayında duyurunun gelmesi ve başvuruların alınması bekleniyor. KPSS şartsız yapılacak alımda adaylar öncelikle yazılı sınava alınacak.

  • Gişe ve Büro Görevlisi (Pazarlama, Lojistik)
  • Tekniker
  • Mühendis
  • PTT Uzman Yardımcısı
  • Avukat
  • Postacı
  • Mimar
  • PTT Uzman Yardımcısı (Hukuk, Sigortacılık, Bankacılık, Endüstri Mühendisi, Mütercim-Tercümanlık, Firma elemanı).

İLAN GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN