KPSS'siz 1200 Kadın 2800 Erkek Personel Alımı Yapılacak-İşte TOGG İş Başvurusu

Yerli otomobilin açılış töreni gerçekleşiyor. Açılış töreninde konuşan TOBB Başkanı , fabrikaya yapılacak personel alımlarına değindi ve başvuru bilgilerini , başvuruda en önemli şartı açıkladı.

KPSS'siz 1200 Kadın 2800 Erkek Personel Alımı Yapılacak-İşte TOGG İş Başvurusu

Yerli otomobil fabrikasına personel alımı açıklaması geldi.

Yerli otomobilin fabrikasının temeli bugün atılıyor. Temel atma töreninde konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu , yerli arabanın üretileceği fabrika bünyesine yaplacak personel alımına değindi. Hisarcıklıoğlu , alınacak eprsonellerin yüzde 30 'unun kadın olacağını söyledi.

İKAMET

Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada fabrika bünyesinde yapılacak personel alımını genel olarak Gemlik ve çevre ilçelerden olacağını söyledi. Genelde o çevrede yaşayan vatandaşlardan personel alımı yapılacağını söyleyen Hisarcıklıoğlu, 4 binden fazla personel alımı yapılacağını söyledi.

1200 'DEN FAZLA KADIN PERSONEL

Alınacak personellerin yüzde 30 'luk kısmının kadınlardan oluşacağına yer verildi. 4 binden fazla yapılacak toplam personel alımında 1200 'den fazla kadın personel alımı yapılacak.

2800 'DEN FAZLA ERKEK PERSONEL

1200 'den fazla kadın personel alımı yapılacağı açıklanırken kalan açığın da erkek adaylar arasından yapılacağına yer verildi. 

Başvuru bilgileri ve genel başvuruların yapıldığı ekran için TIKLAYIN

İKAMET ŞARTI

TOBB tarafından yapılan açıklamada personel alımlarının genelde ilçede ve çevrede yaşayan vatandaşlardan yapılacağı bildirildi.

PERSONEL ALIMI İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN