GSBB 2000 Antrenör Alımı Başvuru Tarihi Hakkında Açıklama: İşte Şartları

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2 bin antrenör alımı hakkında son dakika açıklaması geldi. Bakan Kasapoğlu, ilan tarihi hakkında bilgi verdi ve ilanın gecikmeyeceğini söyledi.

GSBB 2000 Antrenör Alımı Başvuru Tarihi Hakkında Açıklama: İşte Şartları

GSB antrenör alımı tarihi hakkında açıklama.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu dün Twitter adresi üzerinden bir açıklamada bulundu ve GSB bünyesine 2 bin antrenör alımı yapılacağını söyledi. Bu açıklama sonrası en çok merak edilen konular, başvuru şartlarının ne olacağı ve ilanın ne zaman geleceği konuları oldu. 

BAKAN NE DEMİŞTİ?

Dün Twitter adresinden bir açıklamada bulunan Bakan Kasapoğlu, ""2021 bütçe görüşmelerimiz devam ederken 2000 antrenör ataması gerçekleştireceğimizin müjdesini vermek istiyorum. Detayları en kısa sürede açıklayacağız." dedi.

İLAN NE ZAMAN GELECEK?

Bakan Kasapoğlu bu açıklamasının ardından Plan ve Bütçe Komisyonu'nda bir açıklamada daha bulundu ve ilanı bekleyen adaylara iyi haberi verdi. Bakan Kasapoğlu, ilanın gecikmeyeceğini, önümüzdeki günlerde yayımlanacağını söyledi. Bakan, "Tabii, sporcu havuzu çok mühim çünkü sporcu havuzu ne kadar geniş olursa elit sporcu havuzundaki potansiyelde o kadar güçlü oluyor. Bu bağlamda da üst düzey sporcular yetiştirmek için spor bilimlerinin verilerini etkin bir şekilde kullanmamız gerekiyor, teknolojik alt yapıyı sağlamamız gerekiyor, nitelikli antrenörler yetiştirmemiz gerekiyor. Bu bağlamda da ben şunu müjdelemek istiyorum, burada antrenör adaylarına müjde vermek istiyorum: İnşallah önümüzdeki günlerde 2 bin yeni antrenörle bu kadroyu güçlendireceğiz ve tesislerimizi inşallah yeni antrenörlerimizle sporcularımıza, halkımıza daha güçlü bir şekilde açmış olacağız. Bunun da hayırlı olmasını temenni ediyorum"

İlanlar yayımlanıyor. Takip için TIKLAYIN

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İLAN GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN