Erdoğan Açıkladı: 2 Bin Kişiye İş Verilecek (Xiaomi Avcılar Fabrika İş İlanları Başvuru Nasıl?)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERdoğan bir son dakika açıklamasında bulundu ve Xiaomi'nin Türkiye üretim tesisinin açıldığı ve 30 milyon dolarlık yatırımla açılan fabrikaya 2 bin personel alınacağını söyledi.

Erdoğan Açıkladı: 2 Bin Kişiye İş Verilecek (Xiaomi Avcılar Fabrika İş İlanları Başvuru Nasıl?)

Son dakika haberi: Erdoğan'dan 2 bin kişiye iş açıklaması.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan2dan bir son dakika açıklaması geldi. Dünya teknoloji devi Xiaomi ve iş ortağı Salcomp'un  açacağı üretim tesisi ile ilgili açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Xiaomi ve iş ortağı Salcomp'un yaklaşık 30 milyon dolarlık yatırımla, 14 bin metrekare arazi üzerinde kurduğu bu fabrika, yıllık 5 milyon üretim kapasitesiyle 2 bin kişiye de istihdam sağlayacaktır." ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Xiaomi ve iş ortağı Salcomp'un yaklaşık 30 milyon dolarlık yatırımla, 14 bin metrekare arazi üzerinde kurduğu bu fabrika, yıllık 5 milyon üretim kapasitesiyle 2 bin kişiye de istihdam sağlayacaktır." dedi.

2 BİN PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Xiaomi Türkiğye fabrikasına 2 bin personel alımı yapılacağı açıklandı. Başvuruların nasıl , nereden alınacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Edinilen bilgilere göre iş başvuruları aşağıdaki sayfadan alınacak.

https://www.linkedin.com/company/xiaomi-technology/