Ambulans Şoförü-Güvenlik Personeli-ATT ve Hasta Kayıt Görevlisi Alımı (İŞKUR'dan Kamu ve Özele)

İŞKUR 'da yayımlanan yeni ilanlarda , ambulans şoförü, hasta kayıt kabul görevlisi ve güvenlik personeli kadrolarında istihdam etmek üzere kamuya ve özele 1587 alım yapılacağına yer verildi.

Ambulans Şoförü-Güvenlik Personeli-ATT ve Hasta Kayıt Görevlisi Alımı (İŞKUR'dan Kamu ve Özele)

İŞKUR 'dan yayımlanan ilanlarda farklı kadrolara personel alımı yapılacağına yer verildi. İşte ilanlar.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası iş ilanları kısmından yayımlanan duyurularda , 5 ambulans şoförü, 108 hasta kayıt kabul görevlisi 8 ATT ve 1466 güvenlik görevlisi alımı yapılacağına yer verildi. 

En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılan personel alımlarında adaylar , özel hastanelerde ve özel sektör ile işyerlerinde çalıştırılacak. İlana başvurular ise İŞKUr aracılığıyla yapılacak.

ATT ALIMI

Acil Tıp Teknisyeni alımı ilanları şu şekilde;

AMBULANS ŞOFÖRÜ ALIMI

Türkiye İş Kurumu aracılığyla yayımlanan ilanda Antalya, İstanbul ve Bursa 'da istihdam etmek üzere 5 ambulans şoförü alımı yapılacağına yer verildi. İlanalr şu şekilde;

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI

Güvenlik görevlisi kadrosunda isithdam etmek üzere yapılan personel alımında adaylar,  özel sektörde, kamuda ve havaalanlarında çalıştırılacak. Farklı şehirlere yapılan personel alımlarının bazıları şu şekilde;

HASTA KAYIT KABUL GÖREVLİSİ ALIMI

İŞKUR 'da yayımlanan bir diğer ilanda ise , Hasta Kayıt Kabul Görevlisi pozisyonunda istihdam etmek üzere özel hastanelere personel alımı yapılacağına yer verildi. 108 personel alımında ilanlar şu şekilde;

BAŞVURU

İlana başvurular İŞKUR aracılığıyla yapılmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları takip ederek İşKUr üzerinden iş başvurusunu yapması gerekmektedir. 

1. Aşağdaki linke tıklayın.

https://esube.iskur.gov.tr/

2. Açılan sayfada İŞ ARAYAN kısmından kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın.

3.Giriş yaptıktan sonra açılan sayfada İŞ İLANLARI kısmını tıklayın.

4. Aşağıdaki sayfadaki kutucuklarda meslek yazan yere başvuru yapmak istediğiniz kadroyu, İl kutucuğuna da başvuru yapmak istediğiniz ili seçin ve ARA butonuna tıklayın.

İlanlara başvurunuzu bu adres üzerinden yapın.

TÜM İŞ İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN >>>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN