6 Bin TL Maaşla THY Kadın Erkek Kabin Memuru Alımı Geliyor-İşte Başvuru Şartları 2019

THY , ikinci pilot alımının ardından ilan yayımlayacak. En az lise mezunu adaylar arasından yapılacak kadın erkek kabin memuru alımında başvuru şartları haberimizde.

6 Bin TL Maaşla THY Kadın Erkek Kabin Memuru Alımı Geliyor-İşte Başvuru Şartları 2019

THY ikinci pilot alımı başvurusu sona eriyor. Sırada kabin memuru alımı var.

Türk Hava Yolları , ikinci pilot alımı yapıyor. En az ön lisans mezunu tecrübesiz adaylar arasından yapılan personel alımında başvurular bu ay sona erecek. İlan detayları ve başvuru linki için Tıklayın

SIRADA KABİN MEMURU ALIMI VAR

Türk Hava Yolları , ikinci pilot alımı sonrası kabin memuru alımı için ilana çıkacak. Geçtiğimiz yıl kabin memuru alımında mezuniyet şartı liseye indirilmişti. Kabin memuru alımı için ilan THY insan kaynakları resmi sayfasında ve eş zamanlı kamubulteni.com 'da olacak.

Kadın erkek adaylar arasından yapılacak kabin memuru alımında başvuru şartları şu şekilde olacak >>

  • En az lise mezunu,
  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı veya mavi kart sahibi olan,
  • Adli Sicil Kaydı temiz olan, 
  • Adli Sicil Arşiv Kaydı olmayan,
  • İyi derecede ingilizce bilmek (İkinci dil tercih sebebidir.)
  • 160 ile 180 cm arasında boya sahip olanlar,
  • Sağlık durumu açısından uçuşa elverişsiz bir durumu olmayanlar, (Seçme süreçlerinde başarılı olan adaylarımızdan işe başlama aşamasında Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nce yetkilendirilmiş sağlık kurumlarından sağlık durumlarının uçuşa uygun olduğuna dair rapor almaları ve raporlarını THY A.O. Sağlık Müdürlüğü işyeri hekimlerine onaylatmaları gerekmektedir. THY A.O., SHGM yetkili hastaneden alınmış olumlu rapor olsa bile kendi iç prosedürleri çerçevesinde ek tetkikler isteyerek veya ek sağlık koşullarına bağlı olarak adayın işe başlatılıp başlatılmayacağına karar verme hakkına sahiptir.)
  • THY A.O. Kabin Memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yanık ve yara izi vb. bulunmamak,
  • Daha önce THY A.O. veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle ayrılmış olmamak.
  • *Boy-kilo ölçümleri, THY A.O. veya THY A.O.’nun belirleyeceği kurum/kuruluş tarafından yapılacaktır.
  • 01/01/1989 ile 31/12/2000 tarihleri arasında doğmuş olmak

6 BİN MAAŞ 4 İKRAMİYE

Türk Hava Yolları tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada kabin memuru olarak alınacak adaylara 6 bin TL aylık maaş verileceğine yer verildi. 6 bin TL 'nin yanı sıra kabin memurlarına yılda 4 kez ikramiye de verilecek. 

Bu ikramiyelerle birlikte aylık ortalama kabin memurları 8 bin TL 'ye kadar maaş alabilmektedir.

İlana başvuracak kadın erkek adaylar bu sayfada >> TIKLA KATIL

BAŞVURULAR BAŞLIYOR

Kabin memuru alımı için ilan, ikinci pilot alımı sonrası yayımlanacak. İlan geldiği anda bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN