Ziraat Teknoloji 30 Uzman Yardımcısı Alımı Yapacak! Son Başvuru Tarihi 26 Mart

Ziraat Teknoloji A.Ş. 30 uzman yardımcısı alımı için başvuru işleöşeri 26 Mart 2021 tarihi itibariyle sona eriyor.

Ziraat Teknoloji 30 Uzman Yardımcısı Alımı Yapacak! Son Başvuru Tarihi 26 Mart

Ziraat Teknoloji'den yapılan açıklamada, Ziraat Finans grubu ailesinin bir üyesi ve Türkiye'nin en büyük bilgi teknoloji şirketlerinden Ziraat Teknoloji'ye uzman yardımcısı alınacağı, ilgili alım için başvuruların internetten gerçekleşeceği kaydedilirken, sınav ücreti olarak 195 TL fiyat belirlendiği vurgulanmıştı. İstanbul'da istihdam edilecek uzman yardımcılarında aranacak şartlar ise şu şekilde sıralandı: 

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2. 01.01.1991 ve sonrası doğumlu olmak,

3. Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği ile Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, İstatistik, Matematik bölümlerinden veya denkliği yetkili makamlarca tanınmış yurtdışı ve yurtiçi üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak ya da işe başlama sırasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak,

4. Erkek adaylar için işe alım tarihi itibariyle askerlik görevini tamamlamış veya erteletmiş olmak ya da askerlik yükümlülüğünden muaf tutulmuş olmak.

BAŞVURULAR NASIL OLACAK?

Ziraat Bankası personel alımları için başvuru sürecine dair, "Başvurular 09-26 Mart 2021 Cuma günü saat 23.59'a kadar Anadolu Üniversitesi'nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesine üye olmak suretiyle yapılacaktır." bilgilendirmesi yapıldı.