Zabıta memuru olmak isteyenlere iş fırsatı! Belediye zabıta alım ilanını duyurdu

İzmir'in Karabağlar ilçesi Belediye Başkanlığı, zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. İşte tüm ayrıntılar...

Zabıta memuru olmak isteyenlere iş fırsatı! Belediye zabıta alım ilanını duyurdu

İzmir'in Karabağlar ilçesi Belediye Başkanlığı, zabıta memuru alımı ilanını resmi bir duyuruyla kamuoyuna duyurdu. Bu alım, belediyenin onaylanan bütçesi doğrultusunda gerçekleştirilmekte.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Karabağlar Belediye Başkanlığı zabıta memuru pozisyonuna personel alımı yapacak. Bu alım, belediye hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesi ve toplumun huzur ve düzeninin korunması amacıyla gerçekleştirilmekte.

 

İŞTE BAŞVURULARA DAİR TÜM DETAYLAR

zabıta

Karabağlar Belediye Başkanlığı zabıta memuru alımı için başvuru için aranan özellikler ve şartları şu şekildr:
-Türk Vatandaşı Olmak: Başvuru yapacak adaylar Türk vatandaşı olmalıdır.
-Kamu Haklarından Mahrum Bulunmamak: Aday kişiler, kamu haklarından mahrum olmamalıdır.
-Suç Kaydı Olmamak: Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile, kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına veya affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamalıdır.
-Askerlik Durumu: Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilişkisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak gerekmektedir.
-Beden ve Akıl Sağlığı: Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek beden ve akıl hastalığı bulunmamalıdır.
-İlan Edilen Kadrolar İçin Aranan Diğer Başvuru Şartları: İlan metninde belirtilen diğer pozisyon özelinde aranan başvuru şartlarını da taşımalıdır.
Başvurlar nasıl yapılacak ve başvuru zamanı:
Başvurular 13 - 17 Ekim 2023 tarihleri arasında bizzat yapılacaktır. Adaylar, istenen belgeleri sağlık personeli gözetiminde boy ve kilo ölçümünü yaptırmak üzere Cennetoğlu Mahallesi Yeşillik Caddesi No:232 Karabağlar/İZMİR adresindeki Karabağlar Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne şahsen müracaat etmelidirler.
Başvuru sürecinin belirtilen tarihler içinde ve gerekli belgelerle tamamlanması önemlidir. Başvuru tarihleri ve belge gereklilikleri değişebileceği için adayların resmi kaynakları ve ilanları takip etmeleri tavsiye edilir.