Yüz Binden Fazla Memura İndirimli Yakıt Müjdesi

Araç sahibi olan memurları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada Memur Sen üyesi memurlara indirimli yakıt verileceği aktarıldı.

Yüz Binden Fazla Memura İndirimli Yakıt Müjdesi

Binlerce memura indirimli yakıt müjdesi.

Son dakika haberi: Aytemiz, Memur-Sen ve Büro Memur-Sen üyelerine indirimli yakıt için anlaşmaya vardı. Aytemiz Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Duygu Deniz Kadıoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada , pandemi sonrası gelen temassız ödemeye değindi ve şunları söyledi:

"İçinden geçtiğimiz bu özel dönemde büyük fayda sağlayan bu sistem, aynı anda zamandan da tasarruf sağlıyor. Bu hizmetle sivil toplum kuruluşlarına üye olan binlerce tüketiciye de fayda sağlamayı amaçlıyor, bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz iş birliklerine sürekli yenilerini eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlaşmalar kapsamında Memur-Sen ve Büro Memur-Sen İstanbul üyelerine de yeni hizmetimiz Vaay ile dijital yakıt alışverişinin konforunu sunacağız." 

Memur Sen üyesi olanlara indirimli yakıt için Memur-Sen İl Başkan Yardımcısı Murat Cantürk, "Aytemiz ile imzaladığımız bu anlaşma ile de üyelerimizin araçlarından inmeden, avantajlı koşullarda yakıt almalarını sağlayacağız. Bu süreçte emeği geçen Aytemiz yetkililerine de ayrıca teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Büro Memur-Sen Türkiye Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Koyuncu ise "Bugün İstanbul'daki 9 şubemiz için Aytemiz ile yaptığımız bu iş birliği ile üyelerimize katkı sağlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bununla birlikte iş birliğimizi tüm Türkiye'ye yaymak istiyoruz. Gelecek dönemde de Aytemiz'le olan çalışmalara devam edeceğimize inanıyorum." dedi.