Yüksek maaşla çalışmak ister misiniz! THY en az lise mezunu 8000 yeni personelini arıyor

2024 yılı THY personel alımı yapacağını duyurdu! THY en az lise mezunu 8 bin personel alımı yapacak! Peki başvuru şartları nelerdir? Başvurular nereden yapılmaktadır? İşte ayrıntılar.

Yüksek maaşla çalışmak ister misiniz! THY en az lise mezunu 8000 yeni personelini arıyor

Türk Hava Yolları, en az lise mezunu adaylar arasından 8 bin personel alıyor.  Çeşitli pozisyonlara alımlar gerçekleşecek.

thy

8 BİN PERSONEL ALINACAK

THY'deki personel eksiklik nedeniyle 8 bin çalışanın alınacağı müjdesi, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat tarafından verildi.

THY yeni adımlarıyla büyümeyi hedeflese de yeni istihdam yaratılacağını duyurdu. Ahmet Bolat, çalışan sayısını yüzde 10 oranında yaklaşık 82 bin artırmayı planladığını söyledi.

KONTENJAN DAĞILIMI NEDİR?

Ahmet Bolat, yaptığı açıklamada 8.000 personel alımında 600 kişinin pilot olduğunu belirtti. Diğer işe alım kontenjanları ise şöyle:

THY'de kullanılan çalışan kontenjanları belli oldu. Kariyer ilanlarınıza göre işe alımlar; Kabin ekibi, pilot, teknisyen, mühendis gibi kadrolar yapılacak. Mevcut işe alım pozisyonları;

Take-Off Jr. (Lisans Son Sınıf Öğrencileri ve Yeni Mezunlar)

Türk Hava Yolları Kabin Memuru İlanı (Kadın)

Afetzede Adaylarımıza Yönelik İstihdam İlanı

Afetzede Adaylarımıza Yönelik Kabin Memuru İlanımız Yayında!

Yetiştirilmek Üzere II. Pilot Aday Adayı

Simülatör Uçuş Öğretmeni (SFI)

II. Pilot Dar Gövde

Kaptan Pilot Dar Gövde

II. Pilot Geniş Gövde

Kaptan Pilot Geniş Gövde

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adaylardan; 'T.C. vatandaşı olmak, 'Mavi kart sahibi olanlar başvuru yapabilir.' 01.01.1983-31.12.2003 tarihleri arasında doğmak, en az lise mezunu olmak, İyi derecede İngilizce bilmek, Adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, daha önce THY ve iştirakleri ile diğer işyerlerinde ya da sağlık nedeniyle ayrılmamış olmak, THY iştiraklerinde görev yapıyor olmak' gibi şartlar aranmaktadır.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Türk Hava Yolları işe alım ilanları yalnızca THY'nin resmi kariyer sitesinde yayınlanmaktadır. Bu nedenle adaylar başvurularını yalnızca " https://careers.turkishairlines.com/acik-positionlar adresinden yapılacak.