Yüksek maaşla bakanlık bünyesinde çalışma imkanı! Başvurular az önce açıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Türkiye Taşkömürü Kurumu, Konya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Raylı Sistem Araçları ve Devlet Su İşleri personel alımı yapıyor. Ayrıntılar haberimizde...

Yüksek maaşla bakanlık bünyesinde çalışma imkanı! Başvurular az önce açıldı

Kamu kurumları ve Bakanlıklar tarafından gerçekleştirilecek personel alımı için son başvuru tarihi yaklaşıyor. Belediye ve Bakanlık bünyelerinde yaşanan personel eksikliğini gidermek amacıyla ilan edilen alımlar, farklı branşlarda gerçekleşecek.

bakanlıklarda personel alımı

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Türkiye Taşkömürü Kurumu, Konya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Raylı Sistem Araçları ve Devlet Su İşleri bu alımlar kapsamında yer alacak kurumlar arasında bulunuyor.

Başvuruda bulunacak adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. Maddesinde belirtilen şartlar talep edilecek. Ayrıca, ilgili kurumlar için belirlenen her meslek grubu için özel yaş, mezuniyet ve KPSS şartları da aranacak.

bakanlık personel

Son başvuru tarihi 29 Eylül 2023 olarak belirlenmiş durumda. Bu nedenle, Belediye ve Bakanlık bünyesinde istihdam sağlamak isteyen adayların 29 Eylül'e kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Detaylı bilgilere ve başvuru işlemlerine ulaşmak için ilgili kurumların resmi web sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Unutmayın, son başvuru tarihi yaklaşıyor, başvurularınızı zamanında tamamlayın!