Van Yüzüncüyıl Üniversitesi'ne En Az Ortaöğretim Mezunlarından Kadrolu İşçi Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Van Yüzüncüyıl Üniversitesi Rektörlüğü'nün Hasta bakımı ve temizliği hizmetlerinde görevlendirilecek kadrolu işçi alımı için 22 Şubat 2021 tarihi itibariyle İŞKUR üzerinden başlayan başvuru işlemlerinde sona gelindi. Başvurular bugün sona eriyor.

Van Yüzüncüyıl Üniversitesi'ne En Az Ortaöğretim Mezunlarından Kadrolu İşçi Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Van Yüzüncüyıl Üniversitesi Rektörlüğü'nün resmi sayfasından yayımlanan duyuruda ortaöğretim kurumlarının sağlık hizmetleri alanı ya da hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından birinden mezun, 30 yaşından gün almamış, 18 yaşını doldurmuş kadrolu işçi alınacağı, ilgili alıma başvuruların İŞKUR üzerinden gerçekleşeceği kaydedilmişti.

Toplam 50 kişilik alım için başvuru işlemlerinde son saatlere girildi. Adaylar, başvurularını İŞKUR resmi sayfası ya da İŞKUR Alo 170 hattı üzerinden yapabilecekler. Resmi duyuruda başvuru işlemlerine ilişkin, "Başvuru şartlarını taşıyan adaylar 22/02/2021 – 26/02/2021 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet adresinden veya Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir." denildi.

İstihdam edilecek personelin görev tanımları ise aşağıdaki gibi sıralandı: 

1. Hasta ya da yaşlının ihtiyaçlarını karşılamak, hastanın gereksinimlerini bilmek, bakım yaptığı yaşlının alışkanlığını not etmek.
2. Hasta ya da yaşlının günlük kişisel bakımının (tuvalet, banyo, vücut temizliği vs) yapılmasına yardımcı olmak. Hastaya pozisyon
vermek, hastanın oda düzenini sağlamak ve oda temizliğini yapmak.
3. Hastaya kullanılan tüm cihaz ve malzemeler arasından sağlık çalışanlarının uygun gördüklerini ve sedye, tekerlekli sandalye, acil
müdahale arabası gibi hareketli malzemelerin günlük olarak temizliğini yapmak.
4. Sağlık çalışanının uygun gördüğü hastanın birimler arası transferini sağlamak.
5. Görevlendirildiği birimlerin, kliniklerin ve ünitelerinin her türlü temizlik işlemlerini gerçekleştirmek.
6. Bir üst amirinin verdiği diğer yasal görevleri yerine getirmek.

TÜM DETAYLARA GÖZ ATMAK İÇİN TIKLAYINIZ.pdf