Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne Sözleşmeli Personel Alımı için Başvurular Yarın Başlıyor

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesine hemşire, sağlık teknikeri, biyolog ve fizyoterapist alımı için başvuru işlemleri yarın başlayacak.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne Sözleşmeli Personel Alımı için Başvurular Yarın Başlıyor

DPB, BİK, Üniversitesi resmi sayfası ve çeşitli basın yayın kuruluşları vasıtasıyla yapılan resmi duyuruda, başvuru işlemlerinin 9 Mayıs 2019 tarihine kadar üniversitenin personel dairesine şahsen yapılacağına dikkat çekildi. BİK'ten yapılan duyuruda, 'Van Yüzüncü Yıl Üniversitesine sözleşmeli sağlık personeli alınacak.

YENİ ÖZEL SEKTÖR VE KAMU ALIMLARI DUYURULDU! TAKİP İÇİN TIKLA.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Hastanesinde istihdam edilmek üzere Hemşire, Sağlık Teknikeri, Biyolog ve Fizyoterapist alınacak. İlan metninde belirtilen şartları taşıyan adayların 25 Nisan - 9 Mayıs 2019 tarihleri arasında başvurmaları gerekmektedir.' ifadelerinin yer aldığı görüldü.

Başvuru yapacak adaylar pozisyonlara göre belirlenen özel şartların yanı sıra '657 Sayılı Devlet Memurlar Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlara haiz olmak.' şartını da yerine getirmek durumundalar. Başvuru sonuçları daha sonra www.yyu.edu.tr adresinden ilan edilecek.  Adaylardan başvuru esnasında aşağıdaki belgeler talep edilecek: 

  1. Adayların başvurduğu pozisyonu belirten dilekçe.

  2. 2018 KPSS (B) sonuç belgesi ( Sonuç belgesi ÖSYM kayıtları ile kontrol edilecektir. Yanlış beyanda bulunanların başvuruları geçersiz sayılacaktır)

  3. Başvurulan pozisyonlarda istenilen belgeler.

  4. Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı sureti.(Ancak istenilen belgenin aslının getirilmesi halinde belgenin fotokopisi aslına uygunluğu kontrol edildikten sonra kurumumuzca tasdik edilecektir ve belgenin aslı sahibine iade edilecektir.)

  5. Adli Sicil Kaydı.

  6. Askerlikle ilişiğinin olmadığına dair belge.

  7. 2 adet vesikalık fotoğraf.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA