Vakıflar Genel Müdürlüğü 60 KPSS ile Sürekli İşçi Alım İlanı Yayımladı

Vakıflar Genel Müdürlüğü resmi web sayfasında sürekli işçi alım ilanı yayımlandı. Başvurular 2022 KPSS puanıyla…

Vakıflar Genel Müdürlüğü 60 KPSS ile Sürekli İşçi Alım İlanı Yayımladı

Ön lisans mezunlarına yönelik personel alımında iki farklı kadroda Vakıflar Genel Müdürlüğü Ayvalık Vakıf Zeytinlikleri İşletme Müdürlüğüne bağlı satış şubelerinde (Ankara/Ulus ve İstanbul/Üsküdar) çalıştırılmak üzere, sürekli işçi alımı yapılacak.

KPSS ile yapılacak başvuruların ardından sürekli işçi kadrosu için sınav yapılacak. Alım yapılacak personeller için 2 ay deneme süresi olacak.

Alım Yapılacak Kadrolar

Başvuru Genel Şartları

- Türk vatandaşı olmak.

- Son başvuru tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış olmak. Son başvuru tarihi itibariyle de 31 yaşından gün almamış olmak.

- Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.

- Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak.

- Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

- İşini sürekli yapmasına engel durumu olmamak, sağlık raporu ile belgelendirmek.

- Üniversitelerin Genel İşletme, İşletme, İşletmecilik, İş İdaresi, Ticaret ve Yönetim, İşletme Yönetimi, Yönetim, Sevk ve İdare, Pazarlama, Pazarlama ve Satış, Satış Yönetimi, Piyasa Araştırmaları ve Pazarlama, Satış ve Reklam Yönetimi, Mağaza İşletmeciliği, Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi, Perakendecilik ve Mağaza Yönetimi, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler ön lisans mezunu olmak.

- 2022 KPSS P93 puan türünden 60 ve üzeri puan almak

- Başvuruların başlama tarihinden önce Ankara-Ulus satış şubesi için müracaat edenlerin Ankara ili Altındağ ilçesi, İstanbul-Üsküdar satış şubesi için müracaat edenlerin İstanbul ili Üsküdar ilçesinde ikamet ettiğine dair belge.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar başvurularını İŞKUR açık işler sayfasından online olarak 23-27 Ocak 2023 tarihleri arasında yapacaktır. Açık işler sayfasından aşağıdaki ilan numaraları girilerek başvurular gerçekleştirilecektir.

Perakende Satış Elemanı (gıda) (Ankara): 00007282071

Perakende Satış Elemanı (gıda) (İstanbul): 00007282168

Sözlü Sınava Başvuracaklar İçin Gerekli Belgeler

ÖSYM 2022 yılı KPSS Sonuç Belgesi

Nüfus Cüzdanın aslı veya tasdikli sureti.

Diploma aslı veya tasdikli sureti.

Adli sicil belgesi.

Askerlik durum belgesi.

Başvuruların başlama tarihinden önce Ankara-Ulus satış şubesi için müracaat edenlerin Ankara ili Altındağ ilçesi, İstanbul-Üsküdar satış şubesi için müracaat edenlerin İstanbul ili Üsküdar ilçesinde ikamet ettiğine dair belge.

Belge teslim ve kontrol tarihi

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /