Üniversiteye personel alımı başladı! 18 yaş ve KPSS puanı yetiyor: Başvuru ekranı açıldı

İş arayan adaylara müjde! Mersin Üniversitesi personel alımları başladı! Tüm detaylar haberimizde.

Üniversiteye personel alımı başladı! 18 yaş ve KPSS puanı yetiyor: Başvuru ekranı açıldı

Mersin Üniversitesi personel alımları başladı! Başvuru şartları tek tek açıklandı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MERSİN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMLARI

Mersin Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanlara göre üniversite bünyesine destek personeli, hizmetli, aşçı, hasta bakıcı, diyetisyen, hemşire, laborant, sağlık teknikeri ve teknisyen alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum edilmemesi, Türk Ceza Kanunu 53. madde kapsamında süresi geçmiş bile olsa kasten işlenmiş bir suç dolayısıyla bir sene ya da daha fazla süreyle hapis cezası veya affa uğramış bile olsa devlet güvenliğine karşı, 

mersin üniversitesi personel alımları başladı

anayasal düzene karşı, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güvenin kötüye kullanımı, hileli iflas, malvarlığı aklama, kaçakçılık suçlarından mahkum edilmemesi, askerlikle ilişiği bulunmaması, 18 yaşını doldurmuş olması gerekiyor. Başvuru yapacak adayların aynı zamanda 2022 KPSS puanları esas alınacaktır ve adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik ya da yaşlılık maaşı almaması ve vardiyalı çalışma sistemine herhangi bir engeli olmaması gerekiyor.