Üniversiteye KPSS 55 puanla personel alımı! Masabaşı çalışmak isteyenlere büyük fırsat

Kastamonu Üniversitesi personel alımı müjdesini duyurdu! İşte ayrıntılar...

Üniversiteye KPSS 55 puanla personel alımı! Masabaşı çalışmak isteyenlere büyük fırsat

Kastamonu Üniversitesi, büro personeli alımı için başvuruları kabul etmeye başladı. Üniversitenin resmi internet sitesinde yayımlanan duyuruya göre, toplamda 2 kişilik kadro için sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Başvuru süreci, 19 Mart - 2 Nisan 2024 tarihleri arasında devam edecek.

Başvuruların sadece şahsen yapılacağı belirtilirken, adayların belirli şartları yerine getirmesi gerekiyor. Bu şartlar arasında herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli aylığı almıyor olma ve 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 55 puan almış olma zorunluluğu bulunuyor.

kastamonu üniversitesi

Başvuru adresi olarak Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı belirtilirken, adaylar bu adresi ziyaret ederek başvuru işlemlerini tamamlayabilirler. Başvuruların son tarihi olan 2 Nisan'a kadar başvuruların tamamlanması gerekmektedir.

Bu alımla ilgili olarak Kastamonu Üniversitesi, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu çerçevesinde istihdam edilecek personeli belirleyecektir. Lisans mezunu ve belirtilen puan şartını sağlayan adaylar için bu fırsat, kariyerlerine üniversite çatısı altında başlama şansı sunmaktadır.