Üniversite Çevrimiçi Başvuru ile 150 Kamu Personeli Alıyor

Konya Selçuk Üniversitesi kendine bağlı üniversite hastanesinde çalıştırmak üzere 9 farklı meslekten toplamda 150 kamu personeli alıyor..

Üniversite Çevrimiçi Başvuru ile 150 Kamu Personeli Alıyor

Devlet Üniversiteleri kamu personeli alımlarına devam ediyor. Her gün farklı üniversiteden alım haberleri gelirken, bir büyük alım haberi de Konya Selçuk Üniversitesinden geldi. Resmi Gazete 'de yayımlanan ilana göre Konya Selçuk Üniversitesi kendine bağlı üniversite hastanesinde çalıştırmak üzere 9 farklı meslekten toplamda 150 kamu personeli alıyor.

Başvurular Çevrimiçi yapılacak

Konya Selçuk Üniversitesi 9 farklı meslekten toplamda 150 kamu personeli ilanına başvurular çevrimiçi yapılacak.Şartları taşıyan adaylar başvurularını 20 Mart 2023 tarihine kadar https://hastaneilan.selcuk.edu.tr/aday/login adresi üzerinden yapabilecekler. 

Başvuru Genel Şartları Aşağıdaki gibi olacak 

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak, ilanın son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Türk Ceza Kanununun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileliiflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin iflasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,
  • Lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KPSSP3 puanı, Önlisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KPSSP93 puanı ve Ortaöğretim mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır.
  • Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması.
  • Askerlik ile ilişiği olmaması gerek 
  • Ortaöğretim, Önlisans ve Lisans mezunlarının 2022 KPSS (B) sınavına girmiş olması

Kadro dağılımı ve adaylardan aranan şartlar aşadağıdaki gibi olacak