TÜSEB Personel Alımı Başvuru Ekranı Açıldı: İşte İŞKUR Başvurusu

TÜSEB tarafından yayımlanan duyuruda idari büro görevlisi kadrosunda istihdam etmek üzere kadrolu 38 personel alımı yapılacağına yer verildi. İlana başvurular İŞKUR üzerinden alınmaya başladı.

TÜSEB Personel Alımı Başvuru Ekranı Açıldı: İşte İŞKUR Başvurusu

TÜSEB personel alımı başvurusu başladı.

TÜSEB  tarafından geçtiğimiz hafta yayımlanan duyuruda idari büro görevlisi kadrosuna personel alımı yapılacağına yer verilmişti. Yayımlanan duyuruda başvuruların 4 Ocak 2021 günü başlayacağı ve İŞKUR üzerinden alınacağı belirtilmişti. 4 Ocak tarihinin gelmesi ile birlikte Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı 38 kadrolu personel alımı başvurusu başladı. Biz de kamu bülteni olarak bu yazımızda TÜSEB 'in personel alımı başvuru detaylarına yer verdik.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

TÜSEB personel alımı ilanına başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

- Türk vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

- Askerlik durumu itibariyle; a) Askerlikle ilgisi bulunmamak, b) Askerlik çağına gelmemiş bulunmak, c) Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

- Görevi devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair sağlık raporu.

- İlan edilen işgücü taleplerinde belirtilen öğrenim durumu şartlarına son başvuru tarihi itibariyle sahip olmak.

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.

- İlan edilen işgücü taleplerinde belirtilen KPSS puanına sahip olmak. *YÖKDİL kabul edilmemektedir. (Yabancı dil şartı aranan pozisyonlar için)

ÖZEL ŞARTLAR

BAŞVURU EKRANI AÇILDI

İŞKUR tarafından yayımlanan duyuruda personel alımı başvurusunun başladığına yer verildi. İşte başvuru adımları.

https://esube.iskur.gov.tr/

İŞKUR e sube sayfası linkini kopyalayıp yeni sekmede açın. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ ARAYAN kısmından giriş yapın. İŞKUR şifreniz yoksa karşınıza çıkan ekranda e devlet girişi kısmına tıklayıp buradan giriş yapabilirsiniz. Daha sonra İŞ İLANLARI butonuna tıklayın. Son olarak iş arama sayfası karşınıza çıkacak. Burada İŞYERİ UNVANI yazan kısma TÜSEB YÖNETİM HİZMETLERİ yazıp ARA butonuna tıklayın. İlanlar aşağıda sıralanacaktır. 

İşte İŞKUR sayfasında yayımlanan TÜSEB ilanları.

Kadın erkek adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN