Türkşeker personel alımı şartları açıklandı! İş arayanlar, 6 ay detayına dikkat

Türkşeker, 613 Geçici İşçi Alımı Başvuru Kılavuzu'nu resmi olarak yayımladı. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden paylaşılan kılavuzda, "Şirketimiz bünyesinde bulunan Şeker Fabrikaları için, ortaöğretim mezunu adaylar arasından yapılacak kampanya ve mevsimlik işlerde her yıl 6 ay boyunca istihdam edilmek üzere toplam 613 Geçici İşçi alımı gerçekleştirilecektir." ifadelerine yer verildi. Türkşeker işçi alımı başvuru kılavuzunda il bazında tahsis edilen kontenjanlar ve d

Türkşeker personel alımı şartları açıklandı! İş arayanlar, 6 ay detayına dikkat

Türkşeker, 613 İşçi Alımı İllere Göre Kontenjanlar konusunda şu usul ve esasları uygulayacaktır:

İşçi alımları için Türkiye İş Kurumu İl Müdürlükleri aracılığıyla, 09.08.2009 tarihlitürkşeker 613 işçi ve 27314 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümlerine uygun şekilde işlemler gerçekleştirilecektir.

Başvurular, Türkiye İş Kurumu'nun il ve şube müdürlüklerine yapılacaktır. Daha fazla bilgi ve başvuru detayları, Türkiye İş Kurumu'nun resmi internet sitesinden 11.09.2023 tarihinden itibaren öğrenilebilecektir.

Alınacak personelin nitelikleri ve kontenjan sayılarına ilişkin detaylar tablolarla gösterilmiştir. Bu duyuru resmi olarak ilan edilir.