Türkiye Şeker Fabrikaları Kamu Personeli Alımı Yapacak Başvurular Yarın Başlıyor

Şeker Fabrikaları tarafından personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda müfettiş yardımcısı alımı yapılacağı duyuruldu.

Türkiye Şeker Fabrikaları Kamu Personeli Alımı Yapacak Başvurular Yarın Başlıyor

Türkiye Şeker Fabrikaları tarafından Teftiş Kurulu Başkanlığında istihdam edilmek üzere sınavla müfettiş yardımcısı alınacak. Yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı olacak sınavlar için lisans mezunu şartı bulunuyor. 3 farklı alanda yapılacak personel alımı için toplamda 100 kişi sınava alınacak ve 5 personel istihdam edilecek.

Alım Yapılacak Kadrolar ve Başvuru Şartları

1. Grup (3 personel)

Mezuniyet: Üniversitelerin Hukuk/Siyasal Bilgiler/ İktisat/ İşletme/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin veya muadili yerli ve yabancı fakültelerin birinden mezun olmak.

KPSS P48 puan türünden 80 ve üzeri puan almış olmak.

Yazılı sınava katılacak aday sayısı 80 olarak duyuruldu.

2. Grup (1 personel)

Mezuniyet: Üniversitelerin Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olmak

KPSS P3 puan türünden 85 ve üzeri puan almış olmak.

Yazılı sınava katılacak aday sayısı 20 olarak duyuruldu.

3. Grup (1 personel)

Mezuniyet: Üniversitelerin Ziraat Fakültelerinin veya muadili yerli ve yabancı fakültelerin Ziraat Mühendisliğinin; Tarım Ekonomisi, Tarım Teknolojisi, Tarım Makineleri, Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği, Tarımsal Mekanizasyon, Tarımsal Yapılar ve Sulama, Kültür Teknik, Bitkisel Üretim, Bahçe Bitkileri, Bahçe ve Tarla Bitkileri, Tarla Bitkileri, Bitki Koruma, Toprak, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme, Bitkisel Üretim ve Teknolojileri, Biyosistem Mühendisliği bölümlerinin birinden mezun olmak

KPSS P3 puan türünden 85 ve üzeri puan almış olmak.

Yazılı sınava katılacak aday sayısı 20 olarak duyuruldu.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar başvurularını 5 Ekim saat 10.00’dan itibaren yapabilecek. başvurular 16 Ekim 2022 saat 23.59’a kadar devam edecek. Başvurular “e-Devlet - Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/)” üzerinden gerçekleştirilecektir.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /